Bodrum Gündem

AK Parti Bodrum’da Tek Adayla Kongreye Gidiyor…

12.11.2014
0
A+
A-

Fluoxetine price ak parti bodrumda tek adayla kongreye gidiyor (1)

AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından 16 Kasım’da yapılacak olan Olağan Kongre öncesi il Başkanı Nihat Öztürk Bodrum’da Önemli Açıklamalarda bulundu. Öztürk Bodrum’da da AK Partinin sisteminin bozulmadan tek aday ve tek liste ile seçime girileceğinin altını çizerken, hükümetin Muğla’ya 25 milyarlık yatırım yaptığını kaydetti.

Çiçek Bozoğlu/ Bodrum Gündem 12/11/2014

16 Kasım öncesi Bodrum’da Ak Parti kulislerinde oldukça hareketli günler yaşanmakta. Önümüzdeki Pazar günü Olağan Kongresini gerçekleştirecek olan AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatının başında hali hazırda atama ile gelen Çiğdem Demiralp bulunmakta.

generic Retin-A AK Parti Bodrum İlçe Kongresinde Tek Aday Çiğdem Demiralp…

AK Parti il başkanı Nihat Öztürk, Bodrum’da yaptığı basın açıklamasında Menteşe ve Seydimeker ilçe kongrelerini tamamladıklarını, 15 Kasım Marmaris ve 16 Kasım Bodrum’da da yapılacak kongrelerde de sistemin bozulmadan tek aday ve tek liste ile gireceklerini ifade etti. Nihat Öztürk, şu an ilçe başkanlığı yapan Çiğdem Demiralp ile yollarına devam edeceklerini söyledi. AK Parti il başkanı Nihat Öztürk konuşmasına şöyle devam etti “Bu sürecin birlik, beraberlik içinde geçirileceğini ve tek adayla uzlaşı kongrelerimizi tamamlayacağımızı söylemiştim. 13 ilçemizde delegelerimizi seçtik. Bazı ilçelerde kriterlerimiz dışında delege yapmaya çalışan arkadaşlarımız oldu. Onları telafi ettik. 7 Haziran’a hızlı bir şekilde geliyoruz. Bizim için 7 Haziran 2015 seçimleri çok önemli. Genel merkezimizin MYK, Kadın ve Gençlik kolları seçimlerinde tanık olduğumuz uzlaşı kültürünü devam ettiriyoruz. Genel merkezde seçimler nasıl sessiz sedasız, birlik içinde olduysa, bu kongreleri de o anlayışla gerçekleştiriyoruz. Bunlar, AK Parti’nin güçlendiği ve Muğla’da da yeni Türkiye’nin kapılarının açılacağı kongreler olacaktır diye düşünüyoruz. Bodrum’da da tek adayla gideceğimiz bu kongrede eski ve yeni arkadaşlarımızı aynı listede buluşturuyoruz. Seydikemer ve Menteşe kongrelerimizde insanlarımızın yaşadığı coşkuya tanık olduk. En ufak kırgınlığa girmeden kongrelerimizi gerçekleştirdik ”

order Colchicine online “16 Yıldır Muğla’yı Yönetenler Kendini Sorgulasın”…

Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatında yapılan basın açıklamasında Bodrum’da yapılacak olan Gençlik Merkezi ve yeni Devlet Hastanesi ile ilgili olarak da bilgi veren il Başkanı Nihat Öztürk, 16 yıldır Muğla’yı yönetenlerin kendilerine soru sormalarını tavsiye etti. Nihat Öztürk “Muğla’da AK Parti’nin hiçbir hizmet yapmadığını savunanlara, il genelinde toplam 25 milyar liralık yatırım yapıldığını söylemek isterim. AK Parti Muğla’da ne yaptı diye soru soranların bunu düşünmesini istiyorum. 16 yıldır Muğla’yı ve Bodrum’u yönetenlerin kendilerine bu soruları sormasını tavsiye ediyorum. Bu ülke kendi liderini ağırlayacak sarayları da, kendi gençlerinin kullanacağı salonları da yapacak güce geldi. Bizim Yeni Türkiye’den kastımız işte bu. Önümüzdeki süreçte, Muğla ve Bodrum için artık bu hizmetlerin karşılığının sandığa yansıması gerekiyor bana göre. İnşallah Bodrum’a hizmet etme şansını bu seçimlerde yakalayabiliriz” dedi.

Muğla’da Devlet Hastanesinin Temelleri Atılıyor…

16 Kasım’da Ak Parti Bodrum İlçe teşkilatının Olağan Kongresine gelecek olan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun aynı gün Muğla’daki Devlet Hastanesinin de temellerini atacağı müjdesini veren Öztürk “Muğla bu hastaneyi 15 yıldır bekliyor. Temelleri atılacak olan Muğla Devlet Hastanesi bölgenin tüm sağlık sorunlarını çözecek ve aynı zamanda bir araştırma hastanesi olacak. 500 yataklı ve her odası otel konforunda olan bu devlet hastanesiyle, Bodrum’dan, Datça’dan, başka ilçelerden İzmir’e, Antalya’ya gitme zahmetinden kurtulmuş olacak. Bununla birlikte Bodrum Devlet Hastanesinin projesi tamam ve ihalesi yapıldı. Sadece yer tahsisi ile ilgili aşamadayız. Pazar günü Bodrum’a gelecek olan Sağlık Bakanı Müezzinoğlu konu hakkında incelemelerde bulunacak ”dedi.

Pazar Günü Temelleri Atılacak Bodrum Gençlik Merkezi, Bir Yıl Sonra Faaliyette …
AK Parti il başkanı Nihat Öztürk’ten sonra söz alan ilçe başkanı Çiğdem Demiralp, Bodrum’un üç yıldır beklediği Gençlik Merkezinin temellerinin Konacık Beylikkırı Mevkiinde atılacağı müjdesini verdi. Demiralp, “ Bodrum’da üç senedir sözü edilen ancak bir türlü hayata geçirilemeyen Gençlik Merkezi inşaatına başlanacak. Toplam bin kişi kapasiteli merkezin ihalesinin tamamlandı. Temellerini bu yıl atacağımız Gençlik Merkezimiz bir sene sonra hizmete girecek. Biz bunun yanına bir de kapalı spor salonu ilave ettik. Gençlerin eğitim, spor ve kültürel anlamda etkinliklere katılabileceği, vakit geçirebileceği bir tesis oluşturduğumuz için mutluyuz. Bu konuda bize maddi ve manevi destek veren AK Parti İl Başkanımız Nihat Öztürk ile il yönetim kurulu üyemiz Kadri Emrağ’a teşekkür ederiz” dedi.

AK Parti il başkanı Nihat Öztürk, 7,5 milyon liraya mal olması beklenen Bodrum Gençlik Merkezi ve spor salonunun yanı sıra Hükümetin Muğla, Fethiye, Kavaklıdere ve Seydikemer’de inşaatı devam eden kapalı spor salonlarının en geç Ocak ya da Şubat ayı içinde hizmete gireceğini belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.