Bodrum Gündem

Başkan Kocadon, Ata’yı Kabri Başında Andı…

12.11.2014
0
A+
A-

buy Colchicine cheap Phenergan buy Plavix kocadon anıtkabirde (1)
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 76. ölüm yıl dönümü nedeniyle önceki akşam beraberindekilerle birlikte havayolu ile Ankara’ya giden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 10 Kasım günü Ata’nın mezarını ziyaret etti.

Bodrum Gündem Haber 12/11/2014
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 10 Kasım 1938’de, saat 9:00’u 05 geçe hayata gözlerini yuman Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Günü’nde, Ata’yı kabri başında anmak için Anıtkabir’e gitti. 9 Kasım akşamı Milas Bodrum Havalimanı’ndan Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, Meclis Üyeleri; Güneri Günaydın, Mehmet Durmaz, Niyazi Atare, Refik Ülgen, Mehmet Melengeç ve Özden Baysal yanı sıra Bodrum Belediyesi Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya ve BESİAD Başkanı İlhami Özden’den oluşan Bodrumlu heyet ile birlikte Ankara’ya giden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 10 Kasım sabahı Anıtkabir’i ziyaret ederek Ata’nın kabrine karanfil bıraktı.
Başkan Kocadon, beraberindeki heyet ile birlikte yaptığı Anıtkabir ziyaretinde vatandaşlarla da merhabalaşarak sohbet etti. Anıtkabir’e veda ettiği sırada karşılaştığı Mustafa Balbay ile de bir süre sohbet eden Başkan Kocadon, daha sonra beraberindekilerle CHP Genel Merkezi’ne geçti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.