Bodrum Gündem

Bodrumlu Öğrenciler Atatürk Haftasında Anıtkabir’i Ziyaret Etti…

18.11.2014
0
A+
A-

SLIDE

 

Bodrum Güler & Mustafa Kızılağaç İlkokulu 4A sınıfı öğrenci ve velilerinden oluşan bir gurup 10 KasımAtatürk’ü Anma ve AtatürkHaftası kapsamında başta Anıtkabir olmak üzere Ankara’da çeşitli ziyaretlerde bulundular.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem 18/11/2014

10 KasımAtatürk’ü Anma ve Atatürk Viagra Combivent without prescription Haftası nedeni ile Güler & Mustafa Kızılağaç İlkokulu 4A sınıfı öğrenci ve velilerinden oluşan bir gurup Ankara’daki tarihi yerlere ziyarette bulundu. İki gün boyunca süren ziyarette 4. Sınıf öğrencileri tarih derslerinde okudukları yerleri yerinde incelediler.

Öğrenciler ve beraberindekiler İlk gün birinci, ikinci ve üçüncü Meclis’i ziyaretlerinin ardından öğleden sonra gittikleri Anıtkabir’de resmi törenle Atatürk’ün mozolesine çelenk koyup saygı duruşunda bulundular. 4A sınıfı öğretmeni Nurcan Durmuş saygı duruşu sonrasında AnıtkabirÖzel Defteri‘ni imzalayarak ve şunları yazdı “ Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, başöğretmeni, bağımsızlığımızın mimarı, geleceğimizin teminatı Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Cumhuriyet ayakta kaldığı sürecehepimizin önderi olmaya devam edecektir. Biz bize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatacağız Yaşatılmasını sağlayacak kuşaklar yetiştireceğiz. Atam nur içinde yat.” Gurubun Anıtkabir’i ziyareti sırasında yeni evlenecek bir çiftin gelinlik ve damatlıkla Anıtkabir’e gelmeleri meydanda bulunan ziyaretçilerce alkışlandı. Belgin & Serkan Karaca çifti nikah kıymadan önce onun ilkelerini yaşatacak çocuklar büyüteceklerine dair Atatük’e söz vermek için ziyareti gerçekleştirdiklerini dile getirdiler.

Bodrum’dan Ankara’ya giden gurup, ikinci gün Anadolu Medeniyetleri , Etnografya, Resim Heykel müzelerini dolaştıktan sonra Mehmet Akif Ersoy’un, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve İsmet İnönü’nün evlerini ziyaret ettiler. Oldukça heyecanlı olan çocuklar günün sonunda Tabiat Tarihi Müzesini ziyaret ettiler.

Güler & Mustafa Kızılağaç İlkokulu 4A sınıfı öğrenci ve velilerini İsmet İnönü’ye ait olan Pembe Köşkte İsmet İnönü’nün kızı Özden Toker karşıladı. Özden Toker, Atatürk’le olan anılarını misafirleri ile paylaşırken, çocukların sorularını yanıtladı. buy Proscar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.