Bodrum Gündem

Siz Hiç Canlı Müzik Eşliğinde Kahvaltı Yaptınız mı?

20.11.2014
0
A+
A-

  purchase Furosemide order Brand Viagra bodrum_deniz_yıldizi_defne_ilkinSiz Hiç Canlı Müzik Eşliğinde Kahvaltı Yaptınız mı? order Prozac online

Kahvaltı deyip geçmeyin. En yararlı öğünün kahvaltı olduğunu uzmanlar kadar, atalarımızda söylemişler. “Kahvaltıyı kendin için, öğle yemeğini dostların için, akşam yemeğini de düşmanların için yiyeceksin demiş atalarımız.?

Bitez’de AK-TUR yolu üzerinde ağaçların arasında kaybolmuş, adeta gizli bir bahçe var. Deniz Yıldızı Restaurant sabah kahvaltı ile başlayarak, akşam ve geceyi tamamlayabileceğiniz bir minik, şirin samimi bir mekan.

Özellikle Pazar günleri kahvaltıyı Bodrum?un tanınmış müzisyenleri Defne ve İlkin?in çok ama çok özel ezgileri beraberinde yapmanın tadını anlatmak çok zor.

Yaşamak lazım.

Muhteşem bir kahvaltı çeşidi sunuluyor. Kaç çeşit ürün var saymak mümkün değil. Reçelleri güneşte yapılmış organik ürünlerden, peynirleri özel seçilmiş, boraların üreticileri tercih edilmiş özellikle. Hani şu büyük marketlere gidip bir çırpıda alınmış ürünler yok kahvaltıda. Her biri için emek harcanmış, çabalanmış, ter dökülmüş belli.

Defne’in o su gibi sesinden Azeri ezgiler dökülürken, bir anda Anadolu’ya, oradanda Şili’ye kadar uzanan ezgiler dökülüyor. Su gibi akıyor sesi, yeşil bahçenin her bir noktrasına ulaşıyor, oradaki insanları sarıp sarmalıyor. Sevgili eşi İlkin ise akordiyonu usta bir zanaatkar titizliği ile formula-1 yarışçılarının hızı ve kıvraklığı ile çalıyor. Onu izlerken ?Ben niye akordeon çalamıyorum? diye hayıflanıyorsunuz doğrusu. O keskin ses Defne?nin sesi ile dünyayı dolaştırıyor.

Daha anlatılacak çok şey var. Bir başka yazıya saklıyorum. Akşamları nasıl bir ortam var, nasıl bir eğlence. Sonraki yazımızda “Deniz Yıldızı’nda gece olacak”

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.