Bodrum Gündem

Turizm Sektörünün Alaylıları ve Mekteplileri Bodrum’da Buluşacak

22.11.2014
0
A+
A-

alaylı-ve-mektepliler-bodrumda-buluşacak
Bodrum Esnaf ve Sanayici İşadamları Derneği (BESİAD) tarafından geleneksel olarak düzenlenen Perşembe toplantısında 2016 yılında Bodrum’da 17.’si düzenlenecek Ulusal Turizm Kongresi ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Toplantıda kongrede yaşanan gelişmelerle ilgili bilgi verildi.

Buy Topamax on line Bodrum Gündem Haber buy Zithromax – Muğla Sıtkı Koçman Üniversite’sinin girişimleri ile 2016 yılında 17.’si düzenlenecek olan Ulusal Turizm Kongresi ile ilgili, BESİAD’ın geleneksel Perşembe toplantısında bilgilendirme yapıldı. Toplantıya BESİAD Başkanı Uğur İlhami Özden, geçmiş dönem Başkanı Engin Ali Kaplan, Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Halil Özyurt ve BESİAD üyeleri katıldı. LVZZ Otel’de düzenlenen toplantıda kongre ile ilgili bilgilendirmeyi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Bahar ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Umut Avcu yaptı.
Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahar, Kasım ayında Ankara’da düzenlenen kongrede başvurularını yaptıklarını ve diğer üniversitelerin geri çekilerek, Bodrum’a destek verdiklerini belirterek, order Cytotec online “17. Ulusal Turizm Kongresi Bodrum’da gerçekleşecek. Önümüzde 2 yıllık bir hazırlık süreci var. Bunun ilk bir yılı, konunun belirlenmesi ve afişlerin hazırlanması kısmıyla, sponsor bulunması ile geçecek. Kongrenin düzenlenmende Bodrum’u tercih ediyoruz. çünkü Bodrum turizm kenti olarak, önemli bir çekim merkezi. Geçen hafta Ankara’da düzenlenen kongreye 280 akademisyen katıldı. Ancak, biz Bodrum’un marka ismiyle 500’ün üzerinde akademisyen ve turizm sektörü temsilcisini kongreye çekebileceğimizi hedefliyoruz. Turizm ile bağlantıyı 50’yi aşkın sektörün temsilcisini Bodrum’a bekliyoruz. Böyle geniş katılımlı bir kongreyi tek başımıza Bodrum’da düzenlemek kolay değil. Sivil toplum kurumlarının da destek vermesini istiyoruz. 3 gün sürecek olan ve 2 günü panellerle geçecek olan kongreyi Bodrum’da 4 güne çıkarmayı hedefliyoruz, çünkü katılımcıların Bodrum’u da tanımalarını ve gezmelerinizi istiyoruz. Kasım ayında, sezon sonunda ilçede düzenlenecek bir kongre ile hareketlilik oluşturmayı hedefliyoruz” dedi.
Dekan Bahar, kongredeki konu seçimleri için fakültedeki akademisyenlerle görüştüklerini, sivil toplum kurumlarının da görüşlerini beklediklerini belirtti. Açıklamaların ardından düzenlenen soru-cevap bölümü ile toplantı sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.