Bodrum Gündem

Muhtarlar Kaymakam ve İdare Amirleri İle Buluştu

23.11.2014
0
A+
A-

 muhtarlar_birim_amirleri_bodrum_gundem

Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan ve Bodrum Belediye Başkan Vekili Önder Batmaz ile birlikte idari ve yerel yöneticiler ile STK Temsilcilerinin de katıldığı Bodrum Muhtarlar Derneği tarafından organize edilen kahvaltılı toplantıda mahallelerin acil sorunlar dile getirildi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem – Bodrum Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen ve Bodrum idari ve yerel yöneticilerinin katıldığı kahvaltılı toplantıda mahallelerin acil sorunları dile getirilerek ilgililere aktarıldı. Bodrum Kaymakamı Dr.Gödekmerdan ilgili birim amirlerine talimatları anında verdi ve gereğinin kısa sürede yapılmasını istedi. Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz tarafından yapılan açış konuşmasının ardından Bodrum Kaymakamı Dr.Gödekmerdan mahallelerinde acil çözülmesi gereken sorunların olup olmadığını sordu. Mahalle muhtarları acil çözüm bekleyen sorunları dile getirirken birim amirleri notlarını aldı. Bodrum Kaymakamı yazışmaların acilen yapılarak ifade edilen sorunların acilen çözülmesi yönünde talimat verdi.

Bodrum Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıya Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkan Vekili Önder Batmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin, Ağır Ceza Hakimi Dr. Yakup Yıldız, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Yarbay Erol Ürküt, daire amirleri, BODER Başkanı Halil Özyurt, BESİAD Başkanı Uğur İlhami Özden, Bodrum Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez ve mahalle muhtarları katıldı.
Tanışma Toplantısı… generic Valtrex cheap Zithromax buy Propranolol online
Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Cemil Gündüz, seçimden sonra gerçekleştirmek istedikleri toplantının bugüne kısmet olduğunu ifade ederek “Toplantıyı seçimlerden hemen sonra yaparak kurum müdürlerimizle yeni seçilen muhtarlarımızı tanıştıracaktık ama bazı nedenlerden dolayı ertelemeler oldu. En son bugüne kısmet oldu, Sayın Kaymakamımız ve kurum müdürlerimizle bir araya geldik” dedi.

Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan ise daha önce yapılması planlanan bu buluşmanın bazı nedenlerden dolayı bu güne ertelendiğini ifade ederek “Bu gün muhtar arkadaşlarımız, daire müdürlerimiz ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile birlikte kahvaltıda bir araya geldik. Varsa sorunlarımızı ortaya koyarak çözüm arayacağız, hem de sohbet ortamı içinde fikir alışverişinde bulunarak tanışmış olacağız.” Dedi. Kaymakam Dr.Gödekmerdan Muğla’nın Büyükşehir, Bodrum’un da tek belediye olması nedeni ile bazı sıkıntıların olduğu yönündeki sorumuza, bu sıkıntıların kısa bir süre içinde düzeltilerek normale dönüleceğini de sözlerine ekledi.
Muhtarlar ve birim müdürleri fikir alışverişinde bulundukları toplantıda SGK Müdürü torba yasası ile ilgili bilgileri muhtarlar ile paylaştı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.