Bodrum Gündem

BODTO Borçlarınızı Yapılandırdınız mı?

BODTO Borçlarınızı Yapılandırdınız mı?
26.11.2014
0
A+
A-

bodto_borç_yapılandırma_bodrum_gundem

buy Vermox for child Bodrum Ticaret Odası, üyelerini Torba yasa kapsamında olan aidat borçlarını ödemede taksitlendirme ve indirim fırsatlarından 1 Aralık 2014 tarihine kadar yararlanmaya çağırıyor.

order Nolvadex buy cheap Lithium Bodrum Gündem Haber – 6552 Sayılı İş Kanunu ile Bazı Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması ile Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkındaki Kanun 11 Eylül 2014 tarih ve 29116 sayılı Resmi Gazete’ de yayınlanarak yürürlüğe girmiştir. Bu kanunla beraber birikmiş ödemesi bulunan Oda üyelerine aidat borçlarını üçer aylık dönemler halinde 8 taksitte ödeme imkânı sunulmuştur. Oda üyeleri söz konusu borçlar için taksitlendirme değil de tek seferde ödeme gerçekleştirdiği takdirde borcun tamamından %10 indirim hakkına sahip olacaktır.

1 Aralık 2014 olan yasal sürenin bitiminde aidat borcu olan üyeler hakkında kanuni yollara başvurulması zorunlu olduğu için Bodrum Ticaret Odası aidat borcu bulunan tüm üyelerini yasal süre olan 1 Aralık tarihini de göz önünde bulundurarak duyarlı olmaya ve bu fırsattan 8 taksit halinde ödeme yaparak veya tek seferde ödemede %10 indirim imkânına sahip olarak yararlanmaya davet ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.