Bodrum Gündem

Spor Bir Yaşam Tarzıdır

29.11.2014
0
A+
A-

cheap Phenergan spor_bir_yaşam_tarzıdır_bodrum_gundem (8) Aciclovir creme
Bodrum Belediyesi tarafından “Spor Bir Yaşam Tarzıdır” etkinlikleri kapsamında doğa yürüyüşü gerçekleştirildi. order Viagra

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Spor Bir Yaşam Tarzıdır” etkinlikleri, Bitez Mahallesi Adaboğazı Mevkii’nde gerçekleştirilen doğa yürüyüşü ile başladı. Her hafta farklı bir güzergahta yapılması planlanan etkinliklerin ilkine Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve belediye meclis üyeleri başta olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı. Sabah saat 08.00’da başlayan yürüyüş, 6 kilometrelik parkurda  yaklaşık  2 saat sürdü.
Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün kış faaliyetlerinde yer alan ve vatandaşların katılımıyla farklı güzergahlarda spor yapmayı hedefleyen etkinliğe katılan vatandaşlar, Başkan Mehmet Kocadon’a teşekkür etti.
Sporun önemine değinen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Bizim en büyük görevimiz sağlıklı insanlar yetiştirmek. Önce büyüklerden başlayalım ki sağlıklı nesiller de kendi kendine yetişsin. Çünkü ben şuna inanıyorum: sağlığın olmadığı yerde biz ne kadar hizmet edersek edelim, hiç kimsenin gözü hiçbir şeyi görmez. Onun için ben sporun ayrıca bir yaşam tarzı olduğuna inanan bir yönetici olarak mümkün olduğu kadar Bodrum halkını spora davet ediyorum ve kendim de onlarla beraber spor yapmaya devam ediyorum. Biliyorum ki sporla beraber hem düşüncelerde bir gelişme, hem insanların birbirine hoşgörülerinin daha yüksek seviyelerde olacağına inanıyorum. Onun için de spora destek vermeye devam edeceğim.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.