Bodrum Gündem

Bodrum Baro Temsilcisinin  Arabasına Saldırı

01.12.2014
0
A+
A-

how to buy Plavix SLIDE

Bodrum’da  Bodrum Baro Temsilcisi Avukat Cavidan Karaöz Özyiğit’in evinin önünde duran otomobiline  sabaha karşı yapılan saldırıda iki camı kırıldı, araçtaki eşyalar yerlere atıldı.

Bodrum Gündem Haber 01/12/2014 OrderNoRxx.com Plavix online

Bodrum’un Torba Mahallesi Dragot Sitesi’nde eşi İnşaat Mühendisi İlhan Özyiğit ile birlikte oturan Baro Temsilcisi Cavidan Karaöz Özyiğit’in villasının önünde duran Volvo marka 48 AV 423 plakalı   otomobiline sabaha  karşı kimliği belirsiz kişi veya kişilerce saldırı yapıldı. Otomobilin sağ ön ve sağ arka camları kırılırken otomobildeki eşyalar yerlere atıldı, otomobilin içindeki yedek anahtar bulunarak dışarıda yere konuldu. Site görevlilerinin polise haber vermesi ile ortaya çıkan olay anında Özyiğit’ in İstanbul’da olduğu belirtildi. Eşi İlhan Özyiğit dışarı çıktığında arıca görünce şok oldu.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı çevik kuvvet, sivil polisler ve Olay yeri İneceleme Ekibi parmak izi incelemesi yaparak geniş çaplı araştırma başlatırken olayın eşinin İstanbul’da olduğun ısrada meydana geldiğini belirten İlhan Özyiğit “Eşimin mesleği gereği akla  hemen saldırı gibi şeyler geliyor ama sanmıyorum, çünkü husumetli olduğu böyle bir işi yapmaya yeltenecek biri olduğunu sanmıyorum. Arabanın camları kırışlım eşyalar yeryere atılmış eşimin aldığı ve otomobilde bulunan birkaç yeni kıyafeti torbaları ile birlikte almışlar.  Yedek anahtarlar gördüğünüz gibi dışarıda duruyor, bize göre acemi bir hırsızın girişiminden başka bir şey değil ama tabi polis her türlü olasılığı değerlendiriyor, adli soruşturma başlatıldı” dedi. Özyiğit Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek ifade verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.