Bodrum Gündem

Bodrum’da Toprak Ana Günleri

09.12.2014
0
A+
A-

bodrumda_yavesş_yiyin_gari_toprak_ana_günleri_1

Toprak Ana günü dolayısıyla, 9-12 Aralık tarihleri arasında Bodrum’da ‘Yaveş Gari’ sloganı çerçevesinde çeşitli etkinlikler yapacak.Ünlü Onkolog Dr.Yavuz Dizdar yaklaşık 3 bin öğrenciye sağlıklı beslenme semineri verecek.
treat impotence

Bodrum Gündem Haber

Yaveş Gari sloganıyla isimli Slow Food Bodrum grubunun kurucularından Eczacı Deniz Kurtsan ve Eren Artu Gazeteci Fatih Bozoğlu’nun sorularını cevapladı. Yaveş Gari deyiminin taşıdığı anlamı açıklayarak sözlerine başlayan Deniz Kurtsan şunları söyledi;

yemezler (4) isotretinoin online “Yaveş Gari, hayatın çok hızlı aktığı dünyamızda biraz yavaşlamayı ve düşünmeye iten bir yaı. Yaveş, buranın yerel lehçesi. Biz, 120 kişiden oluşan bir yerel toplum örgütüyüz. Lezzetin bir insan hakkı olduğunu düşünüyoruz ve aydınlanmış benciller olarak en iyi domatesi, en gerçek yumurtayı, en lezzetli balığı arıyoryuz ve bunları da çocuklarımız da yiyebilsin istiyoruz” dedi.

Amaçları doğrultusunda Milas ve Bodrum’da tad eğitimleri ve seminerler düzenlediklerini ifade eden Kurtsan, çiftçi eğitimleri hedeflerinin olduğunu belirtti.

Toprak Ana Günleri etkinlikleri kapsamında yapılması planlanan seminer ve programlar ile ilgili soruyu yanıtlayan Eren Artu ise şu ifadeleri kullandı;

buy Cialis soft “Toprak Ana Günlerinde yerel üreticilerimizin ürünlerinden oluşan yerel lezzetlerin kıymetine tekrar dikkat çekmek istiyoruz. Dünya çapında kutlanan bu günü biz bir haftaya yaydık. Çeşitli faaliyetlerimiz olacak. Bunlardan en önemlileri, İstanbul’dan gelen Onkolog Yar.DoçDr. Yavuz Dizdar’ın 10 okulda 3 bin öğrenciye vereceği sağlıklı beslenme seminerleri olacak. Gençlere yönelmeyi çok önemli buluyoruz” dedi.

Kurtsan ve Artu, 10 Aralık Çarşamba ve 12 Aralık Cuma günleri saat 11.00’de Bodrum pazar yerindeki tarhana ve peksimet ikramına bütün Bodrumluları davet etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.