Bodrum Gündem

Faciadan Kıl Payı Kurtuldular

10.12.2014
0
A+
A-

gazderesinde_kaya_işyerine_düştü (3)

Şaka gibi! Tonlarca ağırlığındaki kaya parçası, Konacık Gazderesi’nde bir iş yerinin üzerine düştü.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’un Konacık Mahallesinde, çoğunlukla endüstriyel üretim yapan işyerlerinin bulunduğu

Gazderesi mevkiinde bir iş yerinin duvarına yaklaşık 3 ton ağırlığındaki kaya parçası düştü.

Bodrum’da bir kaç günden bu yana etkili olan sağanak yağış nedeniyle, günlük yaşam olumsuz etkilenirken, çeşitli kazalar da meydana geliyor. Dün gece geç saatlerde etkisini sağanak nedeniyle, ilçeye bağlı Konacık Mahallesi Gazderesi caddesinde bulunan ve toptan malzemeleri satan bir firmanın arka duvarına, kayalık yamaçtan kopan yaklaşık 3 ton ağırlığındaki kaya parçası düştü. Olayın sabah erken saatlerde, henüz çalışanların gelmediği bir saatte olması büyük bir facianın yaşanmasını engelledi.

Yaklaşık 3 ton ağırlığındaki kayanın düşmesi ile işletmenin duvarı çökerken, arka kapısında da büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Firma çalışanlarından Fulya Telek, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede etkili olan yağış nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Dün akşamki sağanak yağışın ardından, sabah erken saatlerde iş yerine geldiklerini ifade eden Telek, “Kontrol için geldiğimizde bu tabloyla karşılaştık. Gerçekten çok ciddi bir tehlike atlattık” dedi. İş yerinde ciddi boyutta maddi hasarın oluştuğunu kaydeden Telek, şöyle konuştu: purchase Fluconazole “Yukarıdan büyük bir kaya parçası zeminin yumuşamasından dolayı aşağı yuvarlanmış ve dükkanın arka kısmına çarparak ciddi bir zarar oluşturmuş. Burada gereken tedbirlerin alınması gerekiyor. Bu duruma bir çözüm bulunması gerekiyor.”

Olay sırasında iş yerinde olmadığını belirten çalışanlardan Şeref Keskin ise treatment with Sildenafil buy Phenergan online “Sabah işe geldiğimizde böyle bir durumla karşılaştık. Bu olay gündüz saatlerinde yaşansaydı büyük faciaya yol açabilirdi. Bizi Allah korudu” diye konuştu.

Bodrum Belediyesine bağlı zabıta ekipleri de bölgede inceleme yaparken, olayın ardından maddi hasarın oluştuğu bölümde bulunan bazı eşyalarda tahrip olmayan güvenli bölümlere taşındı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.