Bodrum Gündem

Yanarak Can Verdi

14.12.2014
0
A+
A-
Bodrum Torba Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında alev alan otomobilde bulunan 6 yaşındaki 1 çocuk öldü, 2’si çocuk 3 kişi yaralandı.
buy Promethasin Bodrum Gündem Haber order Vermox online
Sabah saatlerinde, Bodrum-Milas karayolu Torba Kavşağında Milas’tan Bodrum istikametine seyir halindeki Tuncay Şen’in (34) kullandığı 06 DS 2661 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şehir tabelalarını gösteren tabelaların beton bariyerine çarptı.  Çarpmanın etkisiyle çalılık alana savrulan otomobil alev aldı. Otomobil içerisinde bulunan sürücü Tuncay Şen ile çocukları Çınar Şen (8) ve Deniz Şen (4), çevredeki vatandaşların yardımıyla güçlükle kurtarılırken, araç içerisinde bulunan 6 yaşındaki Aleyna Şen ise sıkıştığı yerden çıkartılamadı.
Olay yerine gelen itfaiye ile polis ekipleri yanan araca müdahale etti. Ekiplerin güçlükle kontrol altına aldığı otomobilde bulunan Aleyna Şen ne yazıkki kurtarılamadı ve yanarak feci şekilde hayatını kaybetti.
6 yaşındaki küçük kızın cenazesi savcı ve polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Bodrum Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Yaklaşık 45 dakika trafiğe kapanan Bodrum-Milas karayolu kontrollü olarak trafiğe yeniden açıldı.
Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.