Bodrum Gündem

Bodrum İçme Suyu Hattı Yine Patladı

16.12.2014
0
A+
A-
Bodrum’da, DSİ hattında meydana gelen patlama nedeniyle karayolu adeta sele teslim oldu.
bodrum_içme_suyu_hattı_yine_patladı_16_aralık_2014 (44)

generic Colchicine

Bodrum Gündem Haber cheap Paxil
Alınan bilgiye göre, Bodrum-Milas karayolu Kaynar mevkinde, Devlet Su İşleri’ne (DSİ) ait içme suyu ishale hattında patlama meydana geldi.  Patlama nedeniyle Bodrum-Milas karayolunda bir süre araç trafiği aksadı. Şiddetli su akıntısı anayoldan ilerleyerek çevredeki bir otelin personel lojmanının bahçesine doldu. Lojman bahçesi su içinde kalırken, yol kenarıdaki asfaltın da bir bölümü çöktü.
Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’ne (MUSKİ) bağlı ekiplerin patlamanın olduğu bölgeye gelerek onarım çalışmalarına başladığı görüldü. Su hattından akan su nedeniyle denizin çamurla kaplandığı patlamanın ardından Bölge Trafik ekipleri Bodrum-Milas karayolunda güvenlik tedbirleri aldıkları gözlendi.

Accutane price

Yorumlar

  1. mürselakkaya dedi ki:

    akp yandaŞLARI TUTTURAMADI BORU PATLAMALARINI O BORULARIN SAGDAN SOLDAN ALTI VE ÜSTÜ 30 ARSANTİM KUMLA BESLERSENİZ ÖYLE OLUR BU NE İLK NEDE SON BUNU YAZIN BİRYERE HER SU KESİLİP ACILDIGINDA VE BELİ BİR BASINCI GEÇTİGİNDE SAGDA SOLDA Kİ TAŞLAR O BORULARI BASINÇ LA BALON GİBİ PATLATIR O BORULAR SAG SOL ALT ÜST 50 X50 CM KUMLA BESLENMESİ LAZIMM