Bodrum Gündem

İktidar Yandaşları Bile İsyanda

16.12.2014
0
A+
A-

 IMG_4009

CHP’Lİ Prof.Ayaydın’dan sert açıklama; “Yandaş işadamları bile uygulamalara isyan ediyor” Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Prof.Aydın Ayaydın ile PM Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Dr.Candan Yüceer Bodrum CHP İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

CHP İlçe Başkanı Recai Seymen ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte CHP üyelerinin de katıldığı toplantıda, Prof.Ayaydın ve Yüceer Türkiye gündemine dair değerlendirmelerde bulundular. Basına kapalı olarak yapılan toplantıda ise 2015 Genel seçimleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunulacağı ifade edildi. Ziyaret sırasında CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, Bodrum Belediye Meclis Üyesi Niyazi Atare, geçmiş dönem İlçe Başkanları Dr.Kerim Cangır ve Hüseyin Anıl’da hazır bulundu.

CHP İstanbul milletvekili Prof. Ayaydın hafta boyunca Muğla’da CHP örgütleri ve Muğlalılar ile bir araya geleceklerini kaydederek şunları söyledi “Her ne kadar 15 Haziran seçim tarihi gibi görünse de erken seçimi göz önünde bulundurarak, 2015 Nisan ayında seçim olacakmış gibi örgütlerimizi hazırlıyoruz. Örgütlerimizle görüşmeye, taleplerini dinlemeye ve bizim mesajlarımızı vermeye geldik. Bugün Belediye Başkanımızı ziyaret edeceğiz. Arkasından, Milas, Yatağan ve Muğla’ya gideceğiz. Yarında programımız devan edecek ve bütün ilçelerimizi dolaşacağız. 2015 yılı Türkiye için çok önemli bir yıl olacak. Türkiye’nin bir an önce aydınlık günlere kavuşmasını, CHP’nin Türkiye’nin yönetiminde bulunmasının zorunlu olduğunu görüyoruz. Halkımızın tümünü kucaklayacak bir programla bu seçimlerde halkımızın karşısına çıkmayı düşünüyoruz.”

Halkın Refahına Yönelik Ekonomik Projeler Hazırlıyoruz…

CHP Milletvekili Prof.Ayaydın 2015 seçimlerine halkın refahını sağlayacak önemli ekonomik projeler üzerinde çalıştıklarını söyledi. Prof Ayaydın konuşmasını şöyle sürdürdü. “Aile Sigortamızı daha kapsamlı bir şekilde hazırlıyoruz. Bugün bu iktidar partisi, yoksullara yardım ediyoruz diyor, doğrudur, yapılması da zorunludur. Ama CHP iktidara geldiği zaman hangi eve ne kadar para giriyorsa hiç kesinti olmayacak, onun bir kat fazlasını CHP verecek. Bunun kaynağı nerede diye sorarsanız, kaynak hazır. Bugün 30 milyar sosyal yardım yapılıyorsa bunun 4 katını yandaşlarına aktarıyorlar. Bizim yandaşımız olmayacak. Halkımızın tümünü eşit şekilde kucaklayacağız.”

Ekonomi ile ilgili, halka bire bir dokunacak çok önemli projelerin olduğunu özellikle vurgulayan Prof Ayaydın bu projeleri çok yakın bir zamanda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kamuoyuna açıklayacağını bildirdi.

2015 Seçim Çalışmalarına Bodrum’dan Başlandı…

Aynı zamanda CHP Parti Meclisi Üyesi olan Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer CHP Bodrum ilçe Başkanlığı ziyaretinde yaptığı açıklamada, Muğla’da seçim öncesi çalışmalarına başladıklarını ve ilk durağın Bodrum olduğunu söyledi. Yüceer ziyaretleri ile ilgili olarak “Bodrum’da başlamak bizim için artı oldu. Ankara’da çalışmalarımız hakkında bilgiler vereceğiz. Sizleri dinleyeceğiz. Zor bir seçim daha bizi bekliyor.” dedi.

Kimseyi Ayırmadan, Herkesin Yanında Olacağız…

Türkiye’nin sıkıntılı günler yaşadığını ve herkesin korku içinde yaşadığına dikkat çeken Dr.Candan Yüceer şu değerlendirmelerde bulundu; “Ülkemizin yaşadığı sıkıntıları, koşulları görüyoruz, korkuyoruz, endişe duyuyoruz. Bu sadece benim partim bizim partimiz olduğu için değil bakın son günlerde yapılan medyaya yapılan operasyonlar. Biz bunları söylüyoruz, bundan öncede kimlere yapıldı? Gazetecilere, akademisyenlere, bilim insanlarına, siyaset insanlarına mesmehsiz bir şekilde sehven yüklenen delillerle nasıl yüklenildiğini yapılan operasyonları gördük. Allah aşkına bunları yaşar mıydı insanlarımız. O yüzden CHP iktidarına ihtiyaç var. CHP iktidarında bu tür şeyler yaşanır mıydı? O yüzden hepimiz omuz omuza birlikte iktidara sahip olmalıyız.”

Bakanlık Bütçelerini Denetleyemedik…

Mecliste bütçe görüşmelerinin devam ettiğini ve CHP olarak katkı sunduklarını kaydeden Dr.Yüceer Natrexon price “Maalesef hala denetim raporları gelmedi. Biz bakanlık bütçelerini denetleyemedik. Danıştay da denetleyemedi. Sebep ne? Denetim raporları gönderilmiyor, belge verilmiyor, bilgi verilmiyor, denetlenmiyor. Biz bu bütçe helaldir diyebilir miyiz?” diyerek konuşmasını tamamladı.

Yasaklar ve Baskılar Artıyor…

Gazeteciler tarafından CHP milletvekillerine, Antalya başta AKP’li belediyelerin olduğu turizm merkezlerinde yeni yıl ile ilgili süsleme çalışmalarının olmadığını ve turizmci Fettah Tamince’nin Antalya’da AKP’li Büyükşehir Belediye Başkanına yönelik olarak yaptığı eleştiriler ile ilgili görüşleri soruldu.

Kırklareli Milletvekili ve PM Üyesi Dr.Candan Yüceer order Tadalafil “Fettah beyin bunun farkına varması, baskının, korkunun boyutunun şiddetinin ne kadar arttığının bir göstergesi. Giderek dozu artıyor. Sonuçta otoriter rejimlerde, tek kişiye dayalı rejimlerde her zaman yasaklar artar. Her gelen hükumetle bu yasaklar artar. Dolayısı ile bu iktidarla bizi zor günler bekliyor aslında.” dedi.

Yandaşları Bile Yasaklara İsyan Ediyor…

Turizm merkezlerinde yeni yıl ile ilgili süslemelerin bile yasaklanmasının bu iktidarın gerçek yüzünü göstermesi olarak nitelendiren CHP İstanbul Milletvekili Prof.Aydın Ayaydın oldukça sert ifadeler kullandı. Prof. Ayaydın gazetecilerin sorusunu şöyle yanıtladı; “İktidar yeni yıl hazırlıklarını, Noel kutlamaları ile bağdaştırıyor. Noel’in Hristiyanlara ait bir kutlama olduğunu düşünüyor. Ülkemizin yüzde 99’u Müslümandır ama diğer dinlere mensup kişilerin dinlerini özgürce yaşayabilmesi Anayasal bir haktır. Hükümet Hristiyanlara ait bir kutlamayı kabul etmediklerini, kendilerine ait bir belediye başkanı ile Antalya gibi önemli bir turizm kentinde süslemeleri yasaklayarak gösteriyor. Kendi içlerindeki bir iş adamı bile isyan bayrağını çekiyor.”

Turizmin bacasız sanayi olduğunu ve ülke ekonomisine büyük katkı sağladığını ifade eden Prof.Aydın Ayaydın Order Lamisil online “Bu iktidarın yaptıklarına kendi yandaş işadamları bile isyan eder hale gelmiştir. Bu durum AKP iktidarı sayesinde Türkiye’nin nereye gittiği çok açık bir şekilde ortaya koymaktadır.” diyerek sözlerini tamamladı.

CHP Milletvekillerinin, Bodrum CHP İlçe örgütü ziyareti konuşmaların ardından basına kapalı olarak devam etti.

Yorumlar

  1. Sadettin Ünsal dedi ki:

    Çok inandım.