Bodrum Gündem

Kent Konseyinden Filiz Uygun’a Veda Yemeği…

18.12.2014
0
A+
A-

filiz uygun (1)

Kent Konseyi Genel Sekreteri Filiz Uygun’a Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri tarafından veda yemeği düzenlendi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem 18/12/2014 buy vardenfil

Poyraz Restoran’da düzenlenen veda yemeğinde duygusal anlaş yaşandı. İki yılı aşkın bir süredir Bodrum Kent Konseyi Genel Sekreterliği görevini yürüten Filiz Uygun’un yeni dönemde Belediye A.Ş’de ki görevlerine devam edecek olmasından kaynaklı genel sekreterlik görevi sona erdi. Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri tarafından Filiz Uygun için oldukça eğlenceli anların yaşandığı veda yemeği düzenledi.

Veda yemeğinde konuşan Filiz Uygun “Bir çoğunuzu Kent Konseyi öncesinden de tanıyorum ve hepinizle çalışmaktan son derece zevk aldım. Zannediyorum buradaki misyonumu tamamladım. İyi ki buradasınız, dostumsunuz ve arkadaşımsınız. Kent Konseyi olsa da olmasa da ben buradayım ve her zaman sizlere destek olmaya hazırım” dedi. Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu, veda yemeğinde Filiz Uygun’a Sağlık Vakfı bünyesindeki diflucan online Begonvil how to buy Plavix Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi çocukları tarafından yapılan plaketi verirken yaptığı konuşmada “Görevler hep değişiyor, gidiyoruz geliyoruz. Ben seninle birlikte olmaktan, çalışmaktan çok guru duydum, çok yararlandık. Kent Konseyi sıfırdan kurulan bir oluşumdu. Bir şeyleri kurmak öyle kolay değil. Mutlaka her başlangıç zorluklarla dolu. Bu zorlukları aşmada birlikte hareket ettik, birlikte olduk. Yeni yerinde de mutluluklar diliyorum” dedi.

BODER Başkanı Halil Özyurt , Filiz Uygun’a Soma Yırca’da kadınların kesilen zeytin ağaçlarının yağından ürettikleri sabunu hediye ederken, ÇYDD Bodrum Şube Başkanı Meral Saraçbaşı ‘da ölmez ağacı olarak bilinen ve Bodrum’un çeşitli yerlerine dikilecek olan 230 adet zeytin ağaçlarından birini de Filiz Uygun adına dikileceğini dile getirdi. Saraçbaşı, ölmez dostlukları ölmez ağacı dikerek taçlandırdıklarını kaydetti.   Bodrum’da hazırladığı internet sitesi üzerinden satışlara başladığı mandalina ile Bodrum’un yerel değerlerine sahip çıkmaya çalışan Erman Aras, Filiz Uygun’a kendisinin Bodrum dışında vereceği 5 adrese birer kasa mandalina gönderecek.

Veda yemeği gecenin ilerleyen saatlerine kadar sohbet dansla devam etti.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.