Bodrum Gündem

Kaymakamlık Turnuvası Devam Ediyor

Kaymakamlık Turnuvası Devam Ediyor
19.12.2014
0
A+
A-

Bodrum Kaymakamlığının düzenlediği 3. geleneksel mahalleler arası futbol turnuvasında grup maçları devam ediyor.

Bodrum Gündem Haber 19/12/2014

Bodrum Şehir Stadından oynanmaya devam eden müsabakalar çekişmeli mücadelelere sahne olurken takımlarını desteklemeye gelen mahallelerin tribünlerde yerini aldı.

Turnuvanın ilk maçına çıkan Mumcular Spor takımının kaptanı Doğukan Keklik şöyle konuştu; “Bu sene ilk maçımızı oynuyoruz. İnşallah kazanacağız. Bu arada yıllar önce babalarımızın dedelerimizin yaşadığı geleneği şimdi bizlere yaşattığı için Sayın Kaymakamımıza çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten kendi mahallemizde tanımadığımız arkadaşlarımız olduğunu gördük. Onlarla tanışıp kaynaşıyoruz. Bu turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bugün oynanan müsabakalardan biri de Çarşı derbisi oldu. Çarşı Belediye takımı ile Çarşı Prestij takımı arasında oynanan karşılaşmada Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’da yer aldı.

Maçın devre arasında gazetecilere açıklama yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon şunları söyledi; “Bizim amacımız spora teşvik. Biliyorsunuz Bodrum’da son bir ayda böyle bir kampanya başlattık. Bugün de bu turnuvaya baktığımızda 600’e yakın sporcu arkadaşımız burada mücadele ediyor. Bende ilk yarıda teşvik için oynuyorum. Amaç sporcu sevdirmek. Geçen sene biraz zorlanmıştım ama bu sene çok zorlanmadım. Takımda defansta iyi. İçimizdeki bu spor sevgisi bitmiyor. Formam 35 numara. Çünkü biliyorsunuz bizim çocukluğumuzda İzmir’e gitmek bir ayrıcalıktı. Ailemizde İzmir’de yaşadı okul yıllarımın bir bölümü de orada geçti. Ben özellikle İzmir’in de Bodrum gibi dünya turizm liginde oynamasını istiyorum. Ben bugün bu maçta galip gelirsek İzmir’in turizm ve spor camiasına bu galibiyeti hediye etmek istiyorum. Çünkü İzmir’in Bodrum’da yeri her zaman ayrıdır.” dedi.

Bugün oynanan maçların ardından gruplarda oluşan puan durumu ise şöyle oldu;

A GRUBU

Sağlık Spor-4

Göltürkbükü-4

Cumhuriyet Mariner-1

Cumhuriyet Aydem-1

B GRUBU

Mazı Spor-3

Gümbet Eryılmaz-1

Ortakent Acıbadem-1

C GRUBU

Cevat Şakir Spor-3

Mumcular Spor-3

Yalıkavak Spor-0

D GRUBU

Konacık Çınar-4

Kumbahçe Spor-1

Bitez Yalı-0

E GRUBU

Çarşı Belediye-3

Konacık Anadolu-3

Çarşı Mahallesi Prestij-0

F GRUBU

Turgutresi Mahallesi-3

Yalı Mahallesi-0

Yalıkavak Gökçebel-0

G GRUBU

Pınarlıbelen Mahallesi-3

Bitez Köy-0

Geriş Mahallesi-0

H GRUBU

Yeniköy Doğan-3

Cumhuriyet Mahallesi-0

Umurça Mahallesi-0

 

Yorumlar

  1. Yavuz YILDIZ dedi ki:

    En Büyük Başkan Bizim Başkan ! Yanımdaki yurttaş, merakla M. Kocadon’u arıyordu. Oynayıp oynamadığını sordu; ben de kalede olduğunu söyledim. Önce inanamadı. Nasıl olur da koskoca başkan kalede oynardı. 10 numara ve kaptanlık onun olmalıydı. Başkan kaptan olarak sahaya çıkınca biraz rahatladı. Başkan çıkan topları koşarak kendisinin gidip alması da normal değildi. Top toplayıcılar yapmalıydı o işi. Biz yaştakiler için belki bu tavır normaldi. Gençler içinse başkanın halktan biri olması normal bir tavırdı. Artık halka tepeden bakan, çantasını yanındaki çalışanına taşıtan, bir yığın korumasıyla dolaşan… başkan OUT oldu. Sevilen, sayılan başkan olmak, gençlere (herkese) örnek olmak, ancak halktan biri olmakla mümkündür. Fotoğrafçılara üzüldüm; başkanın yiyeceği bir golü yakalama çabasının boşa gitmesine…