Bodrum Gündem

Bodrum Vestel’lenenipduru

20.12.2014
0
A+
A-

order Cytotec online

IMG_5778

Konacık Beylikkırlar Mevkinde üç ay önce açılışı yapılan Vestel teknoloji mağazasında yılbaşı öncesi büyük bir indirim kampanyası başlatıldı.
Bodrum Gündem Haber
Açılış günü %40’a varan indirimlerle Bodrumluların hizmetine giren mağaza, Bodrum Vestelleniyor sloganıyla yılbaşı öncesi ikinci bir kampanya başlatırken, firma sahibi
Mustafa Çoban fırsat kampanyasının 31 Aralık gününe kadar devam edeceğini söyledi.
20 Eylül günü yaptıkları açılışın ardından müşterilerin yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını ve taleplere yetişmekte zorlandıklarını ifade eden işletme sahibi Mustafa Çoban “20 Eylül’deki açılışımızda büyük bir kalabalık oluştu ve müşterilerimizin birçoğu ürünleri alamadılar. Stokların sınırlı olduğu kampanyamız vardı. Müşterilerimizden bir kaç defa gelenler oldu. Bunun üzerine bizde Vestel yönetimine tekrar bir kampanya yapma teklifini sunduk. Açılış günü %40’a varan indirimlerin olduğu kampanyamızda, 2 bin 100 liralık klimalarımızı bin 599 liradan verdik. 800 liralık televizyonlarımızı 499 liradan verdik” dedi.
Çoban 31 Aralık günü akşamına kadar sürecek olan yeni kampanya ile ilgili olarakşu bilgileri verdi;
Buy Viagra Professional buy Cytotec “İkinci kampanyamızda özel bir çalışma yaptık. Bunları insörtlerle destekleyerek duyurularını gerçekleştirdik. Bugüne özel yine 800 liralık 82 ekran Led Tv’lerimizi 449 liradan, yaklaşık 800 liralık çamaşır ve bulaşık makinalarımızı ise 399 liradan satışa koyduk. Bununla ilgili sınırlama koymadık. Sabah saatlerinden itibaren müşterilerimiz gelmeye başladılar. Akşam kapanış saatimiz 10, saat 10’a kadar kampanyamız devam edecek kampanyalarımız. Adetlerimiz oldukça yüksek. Halkımızı Vestelle buluşturmaya devam ediyoruz”
Kampanyanın ilk gününde, elektronik ve beyaz eşyalardaki büyük indirimlerden faydalanmak isteyen müşterilerin mağazaya akın ettiği gözlendi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.