Bodrum Gündem

Şoför Esnafına İletişim Semineri

22.12.2014
0
A+
A-

purchase Paxil Şoför Esnafına İletişim Semineri (1)

Bodrum ilçe jandarma komutanlığı trafik denetim amirliği ve Bodrum Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı’nın ortaklaşa düzenlemiş olduğu “Taşımalı Eğitim Sisteminde” çalışan şoförlerin eğitim ve becerilerini geliştirmek amaçlı olarak yapılan seminer Bodrum Ticaret Odası toplantı salonunda yapıldı.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum ilçe jandarma komutanlığı trafik denetim amirliği ve Bodrum Şoförler Odası Başkanlığı’nın ortaklaşa düzenlemiş olduğu “Taşımalı Eğitim Sisteminde” çalışan şoförlerin eğitim ve becerilerini geliştirmek amaçlı seminere katılım oldukça yoğun oldu. Bodrum Ticaret Odası toplantı salonunda yapılan seminerde, taşımalı eğitim sisteminde çalışan şoförlere yaptıkları işin önemi anlatılarak, araçların bakımlarının yapılması ve karayolları trafik kurallarına mutlak uyulması gerektiği vurgulanırken, konu ile ilgili slayt gösterimi de yapıldı.

Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı seminer ile ilgili şu açıklamayı yaptı; “İlçe jandarma komutanlığımızla birlikte taşımalı eğitim sisteminde çalışan üyelerimize yönelik eğitim semineri düzenledik. Jandarma Trafik Denetim Amirliğinde görev yapan komutanlarımız, şoförlerimizin dikkat etmesi gereken konular konusunda önemli bilgiler verdiler. Okula giden çocuklarımızı emanet ettiğimiz şoför arkadaşlarımıza, araç kullanırken dikkat etmeleri gereken kurallar yanında, araç içindeki öğrencilerle iletişim konusunda da eğitim verildi.” esomeprazole price order Fluoxetine

Bodrum Şoförler Odası olarak bu tür bilgilendirme seminerlerinin sıklıkla devam edeceğini kaydeden Başkan Kablı eğitim çalışmalarında verdikleri destek için İlçe Jandarma Komutanlığına teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.