Bodrum Gündem

Bodrum Tarım Çalıştayı Başlıyor

Bodrum Tarım Çalıştayı Başlıyor
23.12.2014
0
A+
A-

Bodrum Ziraat Odası’nın Bodrum Belediyesi katkılarıyla gerçekleştireceği “Bodrum Tarım Çalıştayı” gerçekleştiriliyor. Bodrum Tarım Çalıştayı, bölgenin tarım potansiyelini ortaya çıkararak, bölgesel planlar yapabilmeyi hedefliyor.

 

Print

Bodrum Gündem Haber Cytotec online fluconazole without prescription

Bodrum Yarımadası ve Karaova bölgesinde tarım, hayvancılık ve su ürünleri konularında sorunlar, projeler ve geliştirilmesi gereken sektörlerin ele alınacağı çalıştayda Bodrum bölgesinin tarım politikalarının hazırlanıp, tarım starteji planı oluşturulması hedefleniyor.

Toprak TV Ege Bölge temsilcisi İsmail Uğural’ın yöneteceği toplantıya Bodrum İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Muammer Bektaş, Muğla Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Salih Tufan, Bodrum Kent Konseyi’nden Erman Aras katılacak. Ayrıca Bodrum Ticaret Odası da tarımsal sanayi konularında önemli sunumlar yapacak.

Çalıştay hakkında açıklama yapan Bodrum Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Melengeç şunları söyledi;

professional Viagra no prescription “Çalıştayın daha sonra mandalin, zeytincilik, su ürünleri, arıcılık, bağcılık ve şarapçılık konularında grup toplantılarıyla zenginleştirileceğini ve Bodrum’un kaybettiği tarımsal faaliyetleri geri kazandıracak projeler yapacağız.”

Bodrum Ziraat Odası, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile yapacağı ortak çalışmalarla Bodrum Tarım Envanteri oluşturmayı ve devamında tarımın eko turizmle birleştirileceği projeleri hedefliyor.

Çalıştay, 24 Aralık Çarşamba günü saat 13.00’de BODTO Konferans Salonu’nda başlayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.