Bodrum Gündem

Bodrumlu Seçilmiş Kadınlar

Bodrumlu Seçilmiş Kadınlar
23.12.2014
0
A+
A-

secilmis_kadin_olmak_bodrum

Bodrum Belediyesi Sözlü Tarih Çalışmaları “Anılarla Bodrum Sohbetleri”nin 19’uncu etkinliğinde bu ay, “Cumhuriyetten Günümüze Bodrum’da Seçilmiş Kadınlarımız” konulu söyleşiye yer verilecek. Indocin no prescription
Bodrum Gündem Haber

24 Aralık 2014 Çarşamba günü saat 14:00’da Trafo Bodrum Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek etkinlikte “Cumhuriyetten Günümüze Bodrum’da Seçilmiş Kadınlarımız” konusu işlenecek. 5 Aralık Kadının Seçme ve Seçilme Hakkının Kazanımının 81. yıl dönümü nedeniyle, Bodrum’da seçilme hakkını kullanarak seçilmiş siyaset kadınları, kayıt altına alınacak.

cheap Prozac 1 nuran yüksel 1Anılarla Bodrum Sohbetleri Gönüllü Çalışma Grubu Sorumlusu Nuran Yüksel, önceki aylarda düzenlenmiş faaliyetlerden de örnekler sunarak, Aralık ayı özel programı hakkında da bilgi verdi. Yüksel, “Anılarla Bodrum Sohbetleri Gönüllü Çalışma Grubu olarak Cumhuriyetin kuruluşunu 91. yılda, coşku içinde, ülkemize, kentimize yaraşan şekilde kutlamak adına; Bodrum Belediyesinin desteği, Kent Konseyinin çatısı altında toplanan Yaşasın Cumhuriyet Bodrum Platformunun bünyesi içinde bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz, merkez belediye başkanlarını ve temsilcilerini bir araya getirip, Ekim ayı içinde kayıt altına alarak tarihe not düştük. 26 Kasım Çarşamba günü ise Cumhuriyetin en önemli kazanımlarından biri olan Seçme ve Seçilme Hakkını kullanarak seçilen, büyükşehir yasasıyla kapanan, geçmişten günümüze yarımada belde belediye başkanlarını, yaşamayanların ise dönem temsilcilerini bir araya getirerek, dönemleriyle ilgili anılarını kayıt altına aldık. Hayatta olan tüm seçilmişlere sağlık dileyerek, kaybettiklerimizi ise rahmet ve şükranla andık. 5 Aralık Kadının Seçme ve Seçilme Hakkının Kazanımının 81. yıl dönümüne denk gelen bu ayda ise  Bodrum’da seçilme hakkını kullanarak seçilmiş siyaset kadınlarını kayıt altına alarak geleceğe bir not  bırakmak  istiyoruz. Bodrum’da Cumhuriyet’ten günümüze seçilmiş 607 meclis üyesinden sadece 32 tanesi  kadın, seçilmiş muhtar kadınlarımızın sayısı ise sadece 6’dır. 24 Aralık Çarşamba günü  kentinin ve ülkesinin gelecekleriyle ilgili söz almak isteyen ve seçilmiş çok az sayıdaki kadınlarımızın dönemlerine ait görüşlerini kayıt altına alacağız. Her zaman olduğu gibi Bodrum’a dair tüm çalışmaların özlem, umut ve saygı ile engin “Bodrum Hoşgörüsü”ne dayanması ve “Bodrum Sevdası” ortak paydasında gerçekleştirilmesi dileğimizdir.  Destekleriyle  her zaman  yanımızda olan basınımızın değerli üyelerini, programımıza tanık olmaya  davet ediyoruz. Basın bültenimizin ve duyurularımızın kamuoyunda duyurulması yönünde yapılan  gönüllü ve samimi gayretler için de teşekkür ediyoruz.” cheap Viagra dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.