Bodrum Gündem

Engelli Öğrencilere Yılbaşı Eğlencesi

24.12.2014
0
A+
A-

karia_rotary_engelli_yeni_yıl_yemeği (8)

Karia Rotary Kulübü tarafından, Ortakent-Yahşi Mahallesi’ndeki Yahşi Engelliler Okulu’nda eğitim gören zihinsel ve bedensel engelli vatandaşlar için yılbaşı eğlencesi düzenlendi. buy Dapoxetine online

order Robaxin Bodrum Gündem Haber

Gümbet Mahallesi’ndeki Bodrum Belediyesine ait kafeteryada düzenlenen yeni yıl eğlencesinde özellikle çocuklar palyaço ve sihirbazlık gösterilerini dikkatle izlerken, ikram edilen yiyecekleri de afiyetle yediler. Ortakent-Yahşi Mahallesi’ndeki Yahşi Engelliler Okulu’nda eğitim görenler ile birlikte velilerinde oldukça mutlu olduğu gözlenirken, kafeterya müşterilerinin de eğlenceye katıldıkları gözlendi.

Karia Rotary Kulübü 2014-2015 Dönem Başkanı Okan Özsoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, geleneksel yılbaşı kutlaması etkinliklerini Yahşi Engelliler Okulu ile birlikte yaptıklarını söyledi. Projelerini engelliler ve öğrenciler üzerine yaptıklarına işaret eden Özsoy, şöyle konuştu:

purchase Baclofen “Biz genelde projelerimizi engellilere ve okullara yönelik yapan bir kulübüz. Bu etkinliğe 45 öğrencimiz katıldı. Zihinsel ve fiziksel engelli olan öğrenciler var. Öğrencilerimize çeşitli ikramlarda bulunuyoruz. Palyaço çeşitli sihirbaz gösterileri yapıyor. Güzel bir gün geçiriyoruz”

Öte yandan etkinliğin sonunda öğrencilere çeşitli yılbaşı hediyelerinin verildiği öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.