Bodrum Gündem

Türk Kültürleri Bodrum’da Buluştu

24.12.2014
0
A+
A-

TÜRK_KÜLTÜRLERİ_BODRUMDA (1)

cheap Retin-A Bodrum’da düzenlenen 5.Nar Tugan Kültür Etkinlikleri İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu’nun gösterisi ile sona erdi. Gecede Türk Cumhuriyetleri’nin kültürleri ve dansları sahnelendi.

Bodrum Gündem Haber cheap Ventolin Naltrexone online

Bodrum’da Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü, Bodrum Belediyesi ve D-Marin Turgutreis tarafından Nurol Kültür Merkezi’nde düzenlenen konser ile sona erdi. Konserde Şef Mehmet Ali Gevrek yönetiminde sahne alan İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu’nun gösterisini 400 kişi izledi. Topluluk konserde Azerbaycan, Kırgizistan, Tuva, Makedonya, Bosna Hersek, Tacikistan, Tatatistan ve Kırım’da yöresel eserler ve danslar sahneledi. 35 kişilik topluluğa, dansçı Yaşam Balkoca ve Evrim Çetin’in yanı sıra Kuşadası Folklor Araştırma Derneği de danslarıyla eşlik etti. Sanatseverler farklı kültürlerin tanıtıldığı keyifli bir konser izledi.

Konserleri düzenlenmesini sağlayan sanat Koordinatörü Numan Pekdemir, “Nar Tugan Kültür Etkinlikleri gelecek yıl 3-4 güne yaymayı hedefliyoruz. Umarız bu hedefimizde başarılı oluruz ve daha geniş kapsamlı etkinliklerle birlikte oluruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.