Bodrum Gündem

1001 Surat Bodrum’da Yakalandı

1001 Surat Bodrum’da Yakalandı
26.12.2014
0
A+
A-

1001_surat_bodrumda_yakalandı (11)

Diflucan cheap order diflucan

B

Order Kamagra online

Bodrum’da bir AVM’de şüpheli hareketlerde bulunan ve takibe alınan bir kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişinin 1001 Surat Lakaplı Sabri Fidan olduğu anlaşıldı.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’da bir alışveriş merkezinde şüpheli hareketlerde bulunan ve asayiş ekipleri tarafından takibe alınan bir kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişinin emniyette yapılan incelemenin ardından 1001 surat lakaplı dolandırıcı 49 yaşındaki Sabri Fidan olduğu anlaşıldı. Vatandaşlara kendini bankacı, işadamı, emlakçı gibi tanıtarak çeşitli şekillerde dolandıran, kadınları evlilik vaadi vererek kandıran ve düğün zamanı ortadan kaybolan Fidan’ın cezaevi firarı da olduğu öğrenildi. 7 yıl kesinleşmiş cezası olan ve hakkında 17 dolandırıcılık suçundan dosyası bulunan Fidan hakkında, yakalandığını öğrenen yeni mağdurlarda ortaya çıktı. Fidan’ın gözaltında olduğunu öğrenen, 1’i evlilik vaadiyle kandırılarak olmak üzere 4 kişi daha şikayette bulundu.
Fidan’ın Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusunun ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından “Dolandırıcılık Suçlarından” adliyeye sevk edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.