Bodrum Gündem

CHP’li Vekil Çözüm İçin Ölüm Yoluna El Koydu

CHP’li Vekil Çözüm İçin Ölüm Yoluna El Koydu
29.12.2014
0
A+
A-

yalıkavak_ölüm_yolu_nurettin_demir_chp (111)

CHP Muğla Milletvekili Demir, Bodrum-Yalıkavak-Gündoğan yolunu yerinde inceledi…

Bodrum Gündem Haber

Bodrum-Yalıkavak-Gündoğan yolunu, 2015 bütçesi görüşmelerinde Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Lütfi Elvan’a soran CHP Muğla Strattera No Prescription yalıkavak_ölüm_yolu_nurettin_demir_chp (2)Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, yerinde incelemelerde bulunmak üzere Bodrum’a gitti. Demir yolda incelemeler yaparak, vatandaşlarla sohbet etti, yol hakkında bilgiler aldı.

Yalıkavak-Gündoğan yolunun ölüm yolu haline geldiğine işaret eden Demir, bu yolda 13 gencin hayatını kaybettiğini hatırlattı. Demir, yolda işaretleme olmamasının, herhangi bir önlem alınmasının daha da ciddi can kayıplarına yol açabileceğini belirtti.

Plan ve Bütçe komisyonunda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bütçe görüşmelerinde yolu Bakana sorduğunu söyleyen Demir, bakanın kendisine verdiği yanıtı şöyle ifade etti: Diflucan cheap “Bodrum-Yalıkavak arası karayolları ağında olup 7,2 km bölünmüş yol ihaleli olarak yapım çalışmaları devam etmektedir. Yalıkavak-Gündoğan arası 3,6 km turistik yolları kapsamında olup, bitümlü sıcak karışım kaplamalı asfalt olarak tamamlanmıştır.” order misoprostol Bakan Elvan’ın açıklamasına işaret eden Demir, “Bakanlık bu konuda sorumsuz olduğunu ifade ediyor. İstedikleri zaman bir günde her yolu tamamlıyorlar. Ancak bu kadar insanın, gencimizin hayatını kaybettiği bu yolu henüz bitiremediler. Burada Bakanlığın büyük ihmali var” dedi.

Yolun imar planlarına uygun olmadığının da iddia edildiğini söyleyen Demir, “Konunun takipçisiyiz. Gündeme getirdik ancak hala çözülmedi. Çözülene kadar peşini bırakmayacağız. Bu yol ölüm yolu olmaktan çıkacak” diye belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.