Bodrum Gündem

SON DAKİKA!!! Taner Uslu Başkan Yardımcılığına Atandı

SON DAKİKA!!! Taner Uslu Başkan Yardımcılığına Atandı
29.12.2014
0
A+
A-

taner_uslu_bodrum_gundem

Buy Prozac

Viagra online buy vardenfil Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcılığı’na CHP’li meclis üyesi Taner Uslu atandı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Belediye Başkan Yardımcılığına CHP’li Meclis üyesi Taner Uslu atandı. Teknik konularda sorumlu meclis üyeliği yapan Taner Uslu artık resmi olarak Fen İşleri, İmar ve Şehircilik, Park ve Bahçeler, Etüt ve Proje, Emlak ve İstimlak Müdürlüklerinden sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapacak.

Mustafa Saruhan’ın Tavrı Merak Ediliyor…

30 Mart seçimlerinde Mehmet Kocadon’un belediye başkan adayı olarak atanmasının ardından, CHP’den Belediye Başkan Aday Adayı olan Mustafa Saruhan’a Genel Merkez tarafından Belediye Başkan Yardımcılığı görevi verileceği ifade edilmiş ve seçim çalışmaları da bu doğrultuda sürdürülmüştü. 30 Mart seçimlerinin hemen ardından 18 Nisan 2014 günü sürpriz bir şekilde Bodrum Belediye Başkan Yardımcılığına İsmail Altındağ getirilmişti. O günden bu yana sessizliğini sürdüren Mustafa Saruhan’ın bu atamanın ardından nasıl bir tavır takınacağı Bodrum sokaklarında konuşulmaya başlandı.

Taner Uslu Kimdir?

1974 doğumlu olup, Pınarlıbelen’de ilk , Karaova ortaokulunda ise orta öğrenimini tamamladı. Milas Lisesi’nin ardından ,İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nden Jeofizik Mühendisi olarak mezun oldu. TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Bodrum Temsilciliği ve Bodrum İKK üyesi. 2009 yerel seçimlerinde Bodrum Belediye Meclis üyeliğine seçildi ve CHP grup sözcülüğü yaptı.Evli,2 çocuk babası,İngilizce biliyor.

Yorumlar

  1. ayla gürpınar dedi ki:

    Sn. Taner Uslu ya görevinde başarılar diliyorum.

  2. ayla gürpınar dedi ki:

    Sn. Taner Uslu ya başkan yardımcılığı görevinde başarılar diliyorum.

  3. Filiz Vural dedi ki:

    Sayın Taner bey ; Kimliğinizde ki bilgiler sizin bu konuda en doğru kişi olacağınızı. gösteriyor.Sizi tebrik ediyor. ve başarılar diliyorum. İşiniz çok zor.Yapacağınız tek şey ATATÜRK gibi düşünmek O’ nun en büyük özelliği mütevazi oluşu idi. Yağcı

    ları hiç sevmezdi. Tevazu en büyük fazilettir; ve lütfen yalakalardan uzak durun. Saygı ile