Bodrum Gündem

Burs Miktarı Artı

Burs Miktarı Artı
31.12.2014
0
A+
A-

order Aciclovir

purchase Prozac BODTO_meclis_burs

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) 2014 yılının son meclis toplantısını gerçekleştirdi. BODTO 2015 bütçesinin onaylandığı yılın son toplantısında burs miktarının ve öğrenci sayısının arttırılması kararlaştırıldı

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Ticaret Odası konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda, bir önceki ayın harcamaları, 2015 yılı bütçesi, yeni üye kayıt ücretlerine zam yapılması ve çalışan memurlara hükumetin ön gördüğü %3+3 oranında zam yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

Yapılan Meclis toplantısının gündem maddeleri arasında yer alan diğer bir madde ise öğrencilere verilen burs miktarı ve burs verilecek öğrenci sayısının 2015 yılında arttırılmasıydı. Bu madde de üyelerin oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda bir konuşma yapan BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kocadon “Biz 2013 yılında 3 milyon 250 bin liralık bir bütçe takdim etmişiz 4 milyon 156 bin liralık bir gelirle kapatmışız. Yine bu seneyi 3 milyon 650 bin lira yaptık şu ana kadar 4 milyon 250 bin lira olacağını tahmin ediyoruz. 2015 bütçesini 250 bin liralık bir artış ile 4 milyon 500 bin lira olarak gerçekleşecek tahmini bütçemiz.” order Cytotec online dedi.

Toplantı sonunda Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan için sürpriz doğum günü pastası kesildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.