Bodrum Gündem

Hukukun Üstünlüğü İçin Yemin Ettiler

Hukukun Üstünlüğü İçin Yemin Ettiler
31.12.2014
0
A+
A-
genç_avukatlar_yemin_töreni_bodrum (1)

levonorgestrel price

Muğla Barosu Başkanı Cumhur Uzun, avukatlık mesleğine ilk adımını atan genç avukatlara hitaben “Hukuku üstün kılmak için var gücünüzle çalışın. Evrensel hukuk kurallarını ülkemizin hukuk kuralları haline getirin” diye konuştu.
Muğla Barosuna kayıtlı 13 stajyer avukat, düzenlenen törenle ant içerek avukatlık mesleğine İlk adımını attı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Ant İçme Töreni’ne Muğla Barosu Yönetim Kurulu Üyeleri, genç avukatlar, yakınları ve meslektaşları katıldı. Törenin açılışında törene katılanlara hitap eden Muğla Baro Başkanı Avukat Cumhur Uzun, “Genç Meslektaşlarım; Zor ama bir o kadar da kutsal bir göreve başlıyorsunuz. Görevin kutsallığı sizin zorlukları aşmanızı sağlayacak ve toplumsal barış, hukuk ve adalet uğruna yaptıklarınızdan büyük mutluluklar duyacaksınız. Adalet ve hukuk öyle kavramlar ki, tıpkı hava gibi. Varlığında varlığını dahi hissetmediğiniz, ama yokluğuna bir an bile katlanamadığımız bir duygu. Yokluğuna bir an bile dayanılmayan bu kavramın daima var olması ve üstün tutulması sizlerin elinde. Hukuku üstün kılmak için var gücünüzle çalışın. Evrensel hukuk kurallarını ülkemizin hukuk kuralları haline getirin. Getirin ki kanun devleti değil gerçek bir hukuk devleti olalım. Getirin ki, üstünlerin hukukunu değil, hukukun üstünlüğünü yaşayalım, yaşatalım. Sizlere hukuk ve mutluluk dolu bir mesleki gelecek diliyor ve hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum” cheap Cialis diye konuştu.
Retin-A online Ruhsatlarını Aldılar…
Baro Başkanı Cumhur Uzun’un konuşmasının ardından avukatlık mesleğine başlayacak olan, Gürsel İnce, Sinem Başkaya, Merve Aydın, Onur Budak, Ayşe Güçlü, Nursel Kaplan, Müge Kutluk, İsmail Cihan, Dursun Ordukaya, Sercan Alacık, Mehtap Çakır, Güler Kübra Ünlüsoy ve Gizem Sayar avukat cübbelerini giyerek ant içtiler.
Ant içen avukatlara, “Avukatlık Ruhsatnameleri” Muğla Baro Başkanı Cumhur Uzun ve baro üyesi avukatlar tarafından takdim edildi. Ant içme töreni fotoğraf çekimleriyle son buldu. Ant içme töreninin ardından Muğla Barosu “Yeni Yıl Kokteyli” düzenledi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.