Bodrum Gündem

Bodrum İHA Muhabiri Malatya’ya Tayin Oldu

Bodrum İHA Muhabiri Malatya’ya Tayin Oldu
03.01.2015
0
A+
A-
eren_tuba_ayhan_bodrum_ha (1)

Albendazole online

buy esomeprazole Yaklaşık 4 yıldan bu yana İhlas Haber Ajansı (İHA) Bodrum muhabiri görevini sürdüren Gazeteci Eren Ayhan ile eşi Cİhan Haber Ajansı (CİHAN) Bodrum Muhabiri Tuba Ayhan, Malatya’ya tayin oldu.

diflucan online

Bodrum Gündem Haber
Bodrum’da görev yapan meslektaşları tarafından Ayhan çifti için bir veda gecesi düzenledi. Yeniasır Muhabiri Zeki Özkeskin’in sahibi olduğu Köşem kafede toplanan  Bodrumlu gazeteciler, Ayhan çiftiyle bir araya gelerek Bodrum’daki anılarını paylaştı.
Sıcak bir ortamda geçen gecede Ayhan çifti üzerinde “Güle güle Tuba ve Eren” yazılı veda pastasını kesti. Oldukça duygulandıkları gözlenen Ayhan çifti, kendisini yalnız bırakmayan gazeteci dostlarına teşekkür etti.
Eren Ayhan, 4 sene boyunca Bodrum’da görev yaptığını belirterek, şunları söyledi:  “4 yıldır Bodrum’da sevdiğim gazetecilik mesleğini yürütüyorum. Şimdi yeni görevim itibariyle Malatya’ya tayin oldum. Buradaki tüm arkadaşlarımızı çok seviyorum.  Buradaki anılarımı hiçbir zaman unutmayacağım”
Eşi CİHAN Muhabiri Tuba Ayhan ise Bodrum’dan güzel anılarla ayrıldıklarını ifade ederek şöyle konuştu:  “4 yılı tamamladık. Bundan sonrasında da mesleğimize Malatya’da devam edeceğiz. Eşimle birlikte yine güzel haberlere imza atmaya devam edeceğiz. Bizi burada yalnız
bırakmayan herkese teşekkür ediyorum”
Gazeteci Ali Fikret de, “Eren arkadaşımız Bodrum’da yeri geldi çok zor şartlarda çalıştı. Ajans muhabirleri zor şartlarda çalışıyor. İmkansızlıklar içerisinde güzel işler başardılar” ifadesini kullandı.
Gazeteci Fatih Bozoğlu ise gazeteciliğin zor bir meslek olduğuna dikkat çekerek, duygularını şöyle anlattı: “Gazetecilik zor meslektir. O zor mesleği buradaki her bir kardeşim zaten yaşıyor, Eren’de yaşadı. İlk geldiği zamanları anımsıyorum. Buradaki ortamın içine girmekte biraz zorlandı ama hem dostluğuyla, hem kardeşliğiyle başardı bunu. Evlendikten sonra karısını da yanına alarak burada görev yaptılar. Bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum. Umarım bundan sonra güzel haberler yapar. Ama Bodrum’u arayacaktır.Bodrum’da haber yapmak diğer yerlere oranla kolay orada zorlanacak diye düşünüyorum”
Bodrum’un yeni İHA Muhabiri ise Uğur Yurtsev oldu.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.