Bodrum Gündem

Bodrum’da Yeni Yıl Coşku İle Karşılandı

03.01.2015
0
A+
A-

buy brand Cialis online

Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen “2015 Bodrum Meydan Partisi”nde bir araya gelen Bodrumlular, yeni yılı, Dafi & Silva’nın seslendirdiği şarkılarla kutladı. Etkinlik, Kent tv ekranlarında da canlı olarak yayınlandı. 
Bodrum Gündem HaberBodrum yeni yılı, Belediye Meydanı’nda düzenlenen yılbaşı özel partisiyle kutladı. Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen, “2015 Bodrum Meydan Partisi”ne yüzlerce Bodrumlu katıldı. Gece saat 22:00’da başlayan etkinlikte önce DJ Ersin Show ve dans grubu sahne aldı. DJ Ersin, çaldığı Türkçe ve yabancı hareketli şarkılarla  meydanı dolduran kalabalığa keyifli anlar yaşattı. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise dünya müzik listelerinin favori şarkısı olan “Te ka lali shpirt” i seslendiren “Silva & Dafi” sahneye çıktı. Silva & Dafi, verdiği özel konserle meydanda toplanan Bodrumlulara yeni yıl coşkusunu yaşattı.Başkan Kocadon: “Bu meydanı dolduran sizlerin Başkanı olmaktan gurur duyuyorum”

Saat gece yarısı 12:00’a yaklaştığı sırada sahneye çıkan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrumluların ve tüm Türkiye’nin yeni yılını kutlayarak; “Bodrum Yarımadası’nın medeni, açık yürekli, aydınlık, güzel insanları. Hoş geldiniz. Bu akşam bu meydanı, kötü hava koşullarına rağmen doldurduğunuz için ve bu güzel atmosferi bizlere yaşattığınız için hepinize teşekkür ederim. Sizleri Halikarnas Balıkçısı’nın ‘Merhaba’sıyla selamlıyorum. Bu yeni yılın hepimize umut, sevgi, kardeşlik, birlik ve beraberlik getirmesini diliyorum. Fakat asıl dileğim; hoşgörü seviyemizin yükselerek herkesin birbirini kucaklamasıdır. 2015 yılı birlik, beraberlik, sevgi ve dil, din, ırk ayrımı olmadan herkesin el ele verdiği bir yıl olsun. Yılın son akşamı için hava şartları kötü dediler; yağmur fırtına sebebiyle bu organizasyon olmaz dediler ama biz mücadele etme gücümüzü sonuna kadar kaybetmedik. Şimşek de çaksa, yağmur da yağsa pes etmedik. Bu mücadele etme ruhunun en güzel örneğini de, bu meydanı dolduran sizler gösterdiniz. Biz Bodrum Yarımadası’nda yaşayanların gönlü ve içi temiz olduğu için her şeyi inanarak yapıyoruz. İnancımız da yüksek olduğu için bu akşam dualarımız kabul edilerek bu güzel akşamı beraber yaşadık. Her sabah kalkıp da güneşin doğuşunu görebiliyorsak eğer tanrımıza şükretmeliyiz ve yaşadığımız her dakikanın değerini bilmeliyiz. Yeni bir yıla girerken burada olduğunuz için herkese teşekkür ederim. Bu meydanı dolduran sizlerin Başkanı olmaktan da gurur duyuyorum. İyi ki varsınız. Hepinize sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum.” dedi.

Bodrumlular yeni yıldan sağlık, mutluluk ve bol kazanç olduğunu ifade ederken dünyaca ünlü Arnavut grup Silva & Dafi’nin şarkıları ile yeni yılı karşıladılar.Diğer yandan sahne kenarından püskürtülen yapay kar ise geceye farklı bir renk kattı.

order Vermox

order Topamax on line

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.