Bodrum Gündem

140 Deve Bodrum Arenasına Çıktı

05.01.2015
0
A+
A-

buy Premarin bodrum-deve-guresi (16)

Bodrum Belediyesi tarafından Bodrum Belediyesi Bodrumspor yararına düzenlenen deve güreşine, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. get Cialis Professional

Bodrum Gündem Haber buy Lamisil

Bodrum’un Yalı Mahallesi’nde yer alan Kızılağaç Deve Güreşi Arenası’nda yapılan Bodrum Deve Güreşi Festivali’ne başta Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon olmak üzere Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Recai Seymen ile birlikte yaklaşık on bin kişi katıldı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon güreşlere ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür ederek, “Görüyorsunuz çok güzel bir katılım var, festivalimiz çok güzel geçiyor. Biliyorsunuz ki Bodrum çok büyükmüş gibi gözükse de kendi içinde örf ve adetleriyle, kültürüyle yaşayan bir bölge. Biz kültürümüze sahip çıkıyoruz. Özellikle bu kültüre sahip çıkan Bodrum halkına, bu güreşleri izlemeye gelmiş olan bütün Anadolu halkına bir defa daha teşekkür ediyorum. Çünkü bir toplum, kültürlerle örf ve adetlerle ayakta duruyor. Onun için katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum ve deveci arkadaşlara da, hepsini Allah’a emanet ediyorum ve teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
140 devenin katıldığı Bodrum Deve Güreşi Festivali’nde Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un devesi “Goca Bodrumlu”, Ören’den “Doruk Efe” adlı deveyle mücadele etti. Başkan Kocadon, güreşten mağlup ayrılan “Doruk Efe”yi arenadan kendisi çıkardı.

Ayrıca deve güreşleri festivali Kent Tv ekranlarından da canlı olarak yayınlandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.