Bodrum Gündem

BSV Başkanından Bodrumlu Gazetecilere Övgü

05.01.2015
0
A+
A-

bsv_gazeteciler (11)

get cheap Cialis Soft Bodrum Sağlık Vakfı sabah kahvaltısında, Bodrumlu gazetecileri ağırladı

Cialis Professional no prescription Bodrum Gündem Haber

Engelli bireylerin bağımsız olarak yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak, kent donatılarının engellilere uygun hale getirilmesi için yerel yönetimlerle işbirliği içinde yeni projeler üretmek, ailelerin ve toplumun her kesiminin engellilik ve sorunları konusunda farkındalıklarını arttırmak amacı ile kurulan Bodrum Sağlık Vakfı, Pazar günü Gümbet dolgu alanında bulunan Flora Otel’de Bodrumlu gazetecilere kahvaltı verdi.

Gazetecilere verilen kahvaltıya Bodrum Sağlık Vakfı Başkanı Ahmet Biçer ile birlikte yönetim kurulu üyeleri gazeteci Can Pulak, OASİS AVM Genel Müdürü Mazhar Vardar ve BODTO Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya ile birlikte BSV’nin yöneticisi Şafak Yaşar ev sahipliği yaptı.

Bodrum Sağlık Vakfı Başkanı Ahmet Biçer Bodrumluların BSV’yi sahiplendiğini ve herkesin destek verdiğini, özellikle Vakfın tanıtımında Bodrumlu gazetecilerin çok emeği olduğunu ifade etti. Biçer buy Ventolin no prescription “Bodrum Sağlık Vakfının çağın gerekleri ve değişen günün gerçekleri doğrultusunda her türlü bilimsel, teknolojik ve tıbbi gelişmeleri takip ederek, hizmet verdiği engelli sorunlarına dair konularda tüm sivil toplum örgütleri ile ve kurumlarla işbirliği içinde çalışmakta ve engellilere yararı olabilecek tüm projeleri araştırarak, kurumsal kimlik prensipleri doğrultusunda işbirlikleri yapmaktadır.” dedi.

BSV Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya ise Bodrum’da bir çok engellinin aileleri tarafından saklandığına dikkat çekerek, BSV’nin çok daha iyi tanıtılması gerektiğini söyledi. Akkaya, Bodrum Sağlık Vakfının kapasitesinin yarısı oranında hizmet verdiğini ve kapasitesinin tam olarak kullanılması için her engelliye ulaşılmasının önemini vurguladı.

Bodrum Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu üyesi gazeteci Can Pulak ise gazeteciler ile geçmişteki anılarını paylaştı. Geçmişte gazeteciliğin zor şartlarda yapıldığını ve teknolojinin ilerlemesi ile bazı şeylerin çok kolaylaştığını ifade den Pulak, herşeye karşın gazeteciliği çok severek ve isteyerek yaptığını söyledi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltının ardından, Flora Otel tarafından gazetecilere şömine karşısında kahve ikram edildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.