Bodrum Gündem

Mithat Özer Toprağa Verildi

06.01.2015
0
A+
A-

Hayat Arkadaşı Beyza Özer ve torunu Mithatcan Özer

Bodrum Kültür ve Sanat Vakfı (BOSAV) Başkanı Sinan Özer ile LVZZ Otel sahibi Ayşe Özer’in babaları Mithat Özer için, Bitez Adliye Camiinde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Merhumun cenazesi daha sonra Bitez Mezarlığında toprağa verildi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Ayşe ve Sinan Özer’in babaları, Sümerbank Teftiş Kurulu Başkanlığı’ndan emekli Buy cheap Topamax olan Mithat Özer, 3 Ocak günü solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü Bodrum Özel Bodrum Hastanesinde hayatını kaybetmişti.

Ailenin bir araya gelmesi için buy Colchicine bu gün yapılan cenaze törenine Sinan Özer ve Sezen Aksu’’nun evladı Mithat Can Özer, Trabzon Spor eski Başkanı Sadri Şener, BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, BESİAD Başkanı Uğur İlhami Özden, Bodrum Sağlık Vakfı Başkanı Ahmet Biçer, Geçmiş dönem Belediye Başkanları Mehmet Dinçberk, Mehmet Tosun, gazeteci Can Pulak, Bodrum iş ve siyaset dünyası ile ailenin dost ve akrabaları katıldı. Cenazeye katılanlar Bitez Adliye Camiinin avlusuna sığmayınca, cemaatin bir bölümü avlu dışında kaldı.

Ayşe ve Sinan Özer tarafından taziyeler order Nolvadex kabul edilirken, Mithat Özer’in hayat arkadaşı Beyza Özer’in çok üzgün olduğu ve ayakta zor durduğu gözlendi.

Ayşe ve Sinan Özer’in babaları, Sümerbank Teftiş Kurulu Başkanlığı’ndan emekli olan Mithat Özer cenaze namazının kılınmasının ardından, helallik alındı ve Bitez Mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye katılamayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman çelenk gönderirken, çok  sayıda kişi ve kurumun çelenk göndermeyerek Bodrum Sağlık Vakfı ve Türk Eğitim Vakfına bağışta bulunduğu dikkat çekti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.