Bodrum Gündem

Yeni Yılın İlk Meclis Gündemi

Yeni Yılın İlk Meclis Gündemi
06.01.2015
0
A+
A-
Retin-A cream
2015 yılının ilk belediye meclis toplantısı 7 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilecek.  Nurol Kültür Merkezinde saat 14.00’de yapılacak olan Ocak ayı olağan meclis toplantısı 20 gündem maddesinden oluşuyor.
Bodrum Gündem Haber

Gündemin ilk sırasında Hollanda’nın Utrecht şehrinde düzenlenecek olan Turizm Fuarında belediyeyi temsil etmek üzere Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a yetki verilmesi görüşülecek.

Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilen CHP’li Meclis Üyesi Taner Uslu’nun maaşının belirlenmesi ise gündemin ikinci sırasında yer alıyor.
Daha sonra belediyede tam zamanlı sözleşmeli veteriner, avukat, mimar ve mühendis olarak çalıştırılanların sözleşme süresinin yenilenmesi ve net aylık ücretinin belirlenmesi görüşülecek.

Ocak ayı olağan meclis toplantısının 11. Gündem maddesini ise Meclis Başkanı ve Meclis Üyeleri ile Belediye Meclisince oluşturulan komisyonlarda çalışan üyelere katıldıkları her gün için ödenecek Huzur Hakkı ücretinin belirlenmesi oluşturuyor.
Belediye Meclisinin 2015 yılı tatil ayının belirlenmesinin görüşülmesi, 2015 yılı Denetim Komisyonu üyelerinin seçilmesinin görüşülmesi, 2015 yılı İşgaliye Komisyonu üyelerinin seçilmesinin görüşülmesi, 2015 yılı Gayri Sıhhi Müessese Komisyonu kurulmasının görüşülmesi de gündemin diğer maddelerini oluşturuyor.

Gündem maddelerinin son sıralarında ise Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı “Çok Amaçlı Toplantı Salonu” ücretinin “Bodrum Belediyesi 2015 Yılı Ücret Tarifesi”ne eklenmesinin görüşülmesi, İmar Komisyonuna havale edilen konunun görüşülmesi, Turgutreis Mahallesi, Akyarlar Akçabük Mevkii, 509 ada, 20 parselde kayıtlı taşınmaza ilişkin trafo alanı amaçlı 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı tadilatının görüşülmesi ve 1/1000 ölçekli Turgutreis Merkez, Domalan, Palamut ve Derekıyısı Mevkii Uygulama İmar Planı Plan Notu revizyonunun görüşülmesi maddeleri yer alıyor.

cheapest Asacol

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.