Bodrum Gündem

Bodrum Havası Şaşırdı

07.01.2015
0
A+
A-

ESAS SOĞUK ÇARŞAMBA GECE VE PERŞEMBE GÜNÜ… generic Lithium

bodrum_ocak_ayı_hava_durumu (4)

purchase Lamisil

Yurdun birçok yeri olumsuz hava koşullarının etkisi altında iken Bodrum’da bazı vatandaşlar denize girdi.

Bodrum Gündem Haber Buy cheap Lasix

Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre hava sıcaklığı en yüksek 8 derece olan Bodrumda gün içinde deniz suyu sıcaklığının 18.6 derece ölçüldüğü öğrenildi. Bodrum da yaşayan işadamı Nihat Şentürk isimli vatandaş da soğuk ancak  güneşli havada denize girdi. Bodrum Kumbahçe plajında öğlen saatlerinde denize giren Şentürk deniz suyu sıcaklığının yüzmeye engel olmadığını deniz suyunun daha sıcak olduğunu ifade etti. Sıksık hava koşullarına aldırmadan denize girdiğini anlatan Şentürk adlı vatandaş “Bodrum da biz bu güzel havanın keyfini yaşamaktan mutluyuz. Ancak herkes çevresindeki değerlerin, güzelliklerin farkında olup yararlanabilseler kendi sağlıkları için daha iyi olacağı kanaatindeyim” dedi. Şentürk  öğlen iş arasında denize girdiğini belirterek daha işine giyinip işine geri döndü.

Bodrum Kumbahçe sahilinde birçok vatandaşın güneşli havadan yararlanmak amacıyla kafelerde oturup sohbet ettiği, kitap okuduğu bazılarının da olta atarak zaman geçirdiği görüldü.

ESAS SOĞUK ÇARŞAMBA GECE VE PERŞEMBE GÜNÜ…

Son 3 gündür yurdun tamamıyla beraber bölgemizi de etkisi altına alan soğuk hava dalgası şiddetini bu geceden itibaren biraz daha artırıyor. Önceki gün Milas ve Bodrum’un Mumcular mahallesinde kar yağışına neden olan soğuk hava dalgası, Bodrum’daki hava sıcaklığını bu geceden itibaren eksi derecelere kadar düşürecek. Çarşamba akşamı saat 20:00’den itibaren sıfır dereceye düşecek olan hava sıcaklığının, gece yarısından Perşembe sabahının ilk saatlerine kadar -2 dereceye düşmesi bekleniyor.
Perşembe gün içerisinde en yüksek dört dereceye kadar çıkacak olan hava sıcaklığının Perşembe akşam saatlerinde yine sıfır derecelere düşeceği tahmin ediliyor. Kuzeyden esen rüzgarın zaman zaman etkili olacağı Bodrum’da, rüzgarın etkisini azaltmasıyla beraber Cuma günü öğle saatlerinden itibaren havanın biraz daha yumuşayacağı ancak yinede hava sıcaklığının 7 derece civarında olacağı tahmin ediliyor. Cumartesi ve Pazar günü havaların ısınarak, Pazar gündüz saatlerinde hava sıcaklığının tekrar 16 dereceye kadar çıkması bekleniyor.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.