Bodrum Gündem

Müzeyyen Senar Artık Yaşlı Bakım Evinde

07.01.2015
0
A+
A-
NEREDEN NEREYE…

order Topamax

Türk Sanat Müziği Sanatçısı Müzeyyen Senar, İzmir’in Urla ilçesindeki yaşlı bakım evine sevk edildi. Daha önce de bir çok kez rahatsızlanan ve kızı ve oğlu tarafından hastaneye nakledilen Senar’ın daha iyi koşullarda tedavi edilmesi amaçlanıyor.

Viagra online no prescription

Bodrum Gündem Haber
Yaşamını Bodrum’daki evinde kızı Feray ile sürdüren ünlü sanatçı Müzeyyen Senar’ın sağlık durumunun yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı müzeyyen senar (2)ağırlaşması üzerine, ailesi tarafından daha ileri şartlarda bakımının yapılacağı bir merkeze sevk edilmesine karar verildi. Bir döneme damgasını vurmuş olan ünlü sanatçı Müzeyyen Senar, yaşamını sürdürdüğü Bodrum Bayram Sokak’taki evinden özel ambulansa konularak kızı Feraye Işıl tarafından, İzmir’in Urla ilçesindeki Darüşşafaka yaşlı bakım evine sevk edildi. Müzeyyen Senar’ın kızı Feraye Işıl, annesinin rahatsızlığının devamlı ilerlemesi üzerine sevk etmeye karar verdiklerini söyledi.
Annesinin daha iyi koşullarda bakımının sağlanacağını ifade eden Feraye Işıl, “Sürekli kontrole götürülmesi gerekiyordu. Devamlı doktor ve hemşire kontrolü altında olması gerektiğinden İzmir’in Urla ilçesinde bulunan Darüşşafaka’nın yaşlı bakım merkezine götürdük” dedi.
Senar’ın yaşlılığa bağlı kronik rahatsızlıkları olduğunu ve felç geçirdiğini hatırlatan Işıl, “Bende annem yanındayım. Kendisinin felç rahatsızlığı bulunduğu için iyi bakılması gerekiyor. Bundan sonra yaşamına burada devam edecek. Bende mümkün olduğu kadar yanında durmayı düşünüyorum” diye konuştu.
Yorumlar

  1. ifo dedi ki:

    Ferayede cok genc ve saglikli degil…Abuk yazilar yazmayin…En dogrunu yapmis..Rabbim guc versin…