Bodrum Gündem

Bodrum Dondu

08.01.2015
0
A+
A-
bodrum-sokaklarında-sıfır-etkisi-5

Fotoğraf: Mehmet Can Meral

Bodrum’un en soğuk gecelerinden biri yaşandı. 7 Ocak gecesi eksi 3 dereceye kadar düşen hava sıcaklığının 10 Ocak Cumartesi gününe kadar süreceği tahmin ediliyor. order methotrexate online

buy Accutane online Bodrum Gündem Haber

Meteoroloji tarafından günler öncesinden uyarıları yapılan soğuk hava, önceki gece yüzünü gösterdi. Akşam saatlerinde başlayan kuvvetli rüzgar ile birlikte etkili olan soğuk hava dalgası sabaha kadar etkisini sürdürdü.

Gece saatlerinde ana arterlerde yer yer gizli buzlanmalar görüldü. Sürücüler ve seyir halindeki emniyet güçleri her hangi bir kaza yaşanmaması için uyarıldı. Gün aydınlandığında ise soğuk havanın izleri ortaya çıktı. Bodrum merkezindeki bazı caddelerde, Bodrum-Turgutreis karayolu hastane kavşağı ve Konacık Çırkan yolunun bazı bölümlerinde yoğun buzlanma görüldü.

Hafif çapta maddi hasarlı kazalarında yaşandığı bölgelerde belediye ekipleri çalışma başlattı. Temizleme araçları ile buzları kazıyan ekipler tuzlama çalışması yaptı.

Bodrum Meteoroloji Müdürlüğünden edinilen bilgilere göre, önümüzdeki Cumartesi gecesine kadar soğuk havanın Bodrum’da etkisini sürdüreceği öğrenildi.

buy Viagra Gold online  

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.