Bodrum Gündem

CHP Muğla Yeni Yönetimi Resmen Görevde

CHP Muğla Yeni Yönetimi Resmen Görevde
08.01.2015
0
A+
A-

chp_muğla_il_yönetimi

Muğla CHP il yönetiminde istifalar 2/3 oranına düştüğü için il yönetimi düştü. Bu gün yapılan basın açıklamasında konuşan CHP İl Başkanı Mürsel Alban; “Birlik ve Beraberlik İçinde Çalışılacak” dedi. Retin-A online

Bodrum Gündem Haber

Muğla CHP il yönetiminde istifalar 2/3 oranına düştüğü için il yönetimi düştü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Muğla İl Yönetiminin düşmesinin ardından  İl Başkanı olarak ise Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e yakınlığıyla bilinen Mürsel Alban atandı. İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında Alban Yönetim Kurulu üyelerini tanıttı.

İki Başkanlı Bir Hafta… buy ventolin

22 Aralık 2014 tarihinde CHP İl Başkanı Mustafa Öztürk milletvekili aday adayı olduğu için istifa etti. CHP il yönetimi bunun üzerine, CHP İl Başkan vekili Suat Özbek başkanlığında toplandı. Genel Merkezin gönderdiği yazıyı gündeme alan İl yönetimi, aldığı kararla genel merkeze il başkanı Murat Tevfik Ülkü ya da Serdar Şatırlar’ın olmasını istediklerini belirten bir yazı gönderdi.

Bir hafta sessiz kalan CHP Genel Merkezi, 30 Aralık 2014 tarihinde, parti tüzüğün 42’inci maddesinin C bendine aykırı bir biçimde daha önce Menteşe ilçe yönetiminde görev almış Mürsel Alban’ı İl Başkanı olarak atadı.

Birlik ve Beraberlik İçinde Çalışılacak… Order Natrexone

Bu gün Muğla İl Başkanlığında bir basın açıklaması yaparak bilgi veren Alban,CHP MYK’dan gönderilen yazının kendilerine ulaştığını belirterek “Bugün bize gönderilen yazıda CHP tüzüğünün 42/D2 maddesi gereğince istifa eden üye sayısı üçte ikinin altında olduğu için yönetim kurulu düşmüş olup ve merkez yönetim kurulunun almış olduğu karar gereği il başkanı ve yönetim kuruluna atamalar yapılmıştır” dedi.

Gazetecilerin Mürsel Alban’a ‘önceki yönetimin düşmesi için bazı yönetim kurulu üyelerine baskı uygulandığı iddia ediliyor’ sorusuna ise; “Benim bunlardan haberim yok” diye yanıtladı. Alban, il yönetim kurulu ve partililerle bundan sonra da kol kola omuz omuza çalışacaklarına işaret ederek, “Partimizin birlik ve beraberlik içerisinde kurucu Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda başarıya taşıyacağımızın bilinci ve sorumluluğu içerisinde olduğumuzu tüm kamuoyuna duyururuz” dedi.

CHP Muğla’nın Yeni İl Yönetimi…

Yeni İl Yönetimi şu isimlerden oluşuyor;

İl Başkanı Mürsel Alban. Yönetim kurulu üyeleri; Mehmet Güven, Adem Zeybekoğlu, Taner Taşer, Cenk Gürsoy, Hüsameddin Tepeli, Vahdettin Yıldız, Nihal Coşkun, Nihal Yılmaz, Nesrin Tiric, Kadriye Neriman Seçer, Dilek Özgül, Bircan İnan Özen, Çiğdem Başarır, Rüya Mansuroğlu, Hakan Ünsal, Ali Alper, Özgür Oğuz, Abdullah Türk, Şeref Çağırtkan ve İbrahim Zeki Gündoğmuş.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.