Bodrum Gündem

Maktülün Kardeşi de Tutuklandı

Maktülün Kardeşi de Tutuklandı
08.01.2015
0
A+
A-

murat_dereli_cinayeti_bodrum-(111)

Order Retin-A online 3 kişinin yargılandığı davada, maktulün kardeşi de tutuklanmasına karar verildi.

Order Disulfiram online
Order Furosemide Bodrum Gündem Haber

Bodrum’da geçtiğimiz yıl vahşice öldürülen ve dağlık arazide elleri, ayakları bağlanmış ve başına poşet geçirilmiş halde bulunan Murat Dereli’nin ölümüyle ilgili tutuklanan 3 kişi hakim karşısına çıkartıldı.

Gündoğan Mahallesi eski Gölköy mevkisindeki dağlık arazide başına poşet geçirilmiş halde ölü bulunan Murat Dereli’nin ölümüyle ilgili ekipler soruşturmayı genişletmiş, Dereli’nin kardeşi H.D.E. ile eniştesi S.E.’nin de aralarında olduğu 5 kişiyi gözaltına almıştı.

4 Eylül 2014 günü mahkemeye sevk edilen zanlılardan Dereli’nin kardeşi H.D.E. ile eniştesi S.E. ve R.K. cinayetten tutuklanmış, olayla ilgili gözaltındaki iki kişi ise adli kontrolle serbest bırakılmıştı.

Bodrum Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanıklar H.D.E. ile eniştesi S.E. ve R.K. ve tutuksuz yargılanan Dereli’nin kardeşi M.Ö.’de katıldı. Sanık ve müşteki avukatlarının da katıldığı duruşmada mahkeme başkanı sanıkların ifadelerini dinledi. Mahkeme başkanı tutuksuz yargılanan Murat Dereli’nin kardeşi M.Ö.’nün de tutuklu yargılanmasına karar verdi.

Duruşma ifadelerin değerlendirilmesi için 4 Şubat tarihine erteledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.