Bodrum Gündem

BODTO Mesleki Eğitimlere Başlıyor

BODTO Mesleki Eğitimlere Başlıyor
09.01.2015
0
A+
A-

BODTO-MESLEKİ-EĞİTİMLERE-BAŞLIYOR

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yaşamboyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Mehmet Marangoz ve Müdür Yardımcısı Ümit Manav BODTO’yu ziyaret etti.

order albuterol Bodrum Gündem Haber

Gerçekleşen toplantıda BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya ve Genel Sekreter Prof. Dr. Fuat Önder yer aldı. Toplantıda BODTO Eğitim Merkezi’nde 2015 yılında gerçekleşecek meslek eğitimler konusunda yürütülecek faaliyetler görüşüldü.

Eğitimlerin BODTO internet sitesinden de (www.bodto.org.tr) takip edilebileceği bilgisi verilirken, Başkan Kocadon şöyle konuştu; Colchicine without prescription “Eğitim çalışmalarının geliştirilmesi, Bodrum’un hizmet ve insan kaynağı kalitesinin arttırılması ile işletmelerin ticari yaşamlarının hem nitelik hem de çalışma süresi olarak artmasını sağlayacağı için önemlidir. Bu da BODTO’nun öncelikli hedeflerinden biridir.”

2014 yılında BODTO ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi işbirliği ile BODTO Eğitim Merkezi’nde yürütülen eğitim çalışmalarına, 48 eğitimde toplam 4.193 kursiyer katıldı. Bu çerçevede Bodrum’un öncü sektörleri hizmet sektöründen başlamak üzere, sertifikalı eleman istihdam etme zorunluluğu kapsamında üye işletmelerin ve Bodrum’da yaşayanların mesleki eğitim ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalara başlanmıştır. Bu nedenle 2015’te duyurularına başlanacak eğitim çalışmalarında, bazı mesleki eğitimler şöyle olacak:

  1. Sertifikalı Sekreterlik
  2. buy retin-a

  3. Sertifikalı Yönetici Asistanlığı
  4. Sertifikalı Müşteri Temsilcisi
  5. Sertifikalı Servis Görevlisi
  6. Sertifikalı Kat Hizmetleri Görevlisi
  7. Sertifikalı Barmen
  8. Sertifikalı Muhasebe
  9. Sertifikalı Ön Buro
  10. Sertifikalı Aşçı Yardımcısı
  11. Sertifikalı Satış Elemanı
  12. Veri Analizi Eğitimi
  13. Sertifikalı Yabancı Dil (İngilizce)
  14. İnsan kaynakları ve Personel Yönetimi
  15. Sertifikalı Bilgisayar Operatörlüğü

BODTO gerek burslu öğrencilere verdiği eğitim desteğini gerekse üye işletmelerin personellerinin kişisel ve mesleki gelişimlerine verdiği eğitim desteğini geçmiş yıllarda olduğu gibi 2015 yılında da artırarak devam ettirmeyi amaçlanıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.