Bodrum Gündem

Meslektaşlarından Taner Uslu’ya Destek

09.01.2015
0
A+
A-

taner_uslu_tmmob_bodrum_ikk_belediye-(888)

TMMOB ve İKK 2015 başı itibarı ile Bodrum Belediye Başkanlığına atanan CHP’li Meclis üyesi Taner Uslu’ya destek ziyaretinde bulundular. misoprostol online

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem brand Levitra online

Fen İşleri, İmar ve Şehircilik, Park ve Bahçeler, Etüt ve Proje, Emlak ve İstimlak Müdürlüklerinden sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapacak olan CHP’li Meclis üyesi Taner Uslu meslektaşları makamında ziyaret etti.

Bodrum İlçe Koordinasyon Kurulu Sekreteri Şahabettin Doğan, İKK üyeleri İnşaat Mühendisleri Odası Bodrum Temsilcisi İlhan Özyiğit, Mimarlar Odası Bodrum Temsilcisi Hamdi Erdoğan, Mimar Ahmet Türkkal, Makine Mühendisleri Odası Bodrum Temsilcisi Hüseyin Cahit Cengiz, Peyzaj Mimarları Odası Bodrum Temsilcisi Yurdanur Uzun’un katıldığı ziyarette Taner Uslu’nun Başkan Yardımcısı olmasından dolayı memnun olduklarını dile getirdiler.

İnşaat Mühendisleri Odası Bodrum Temsilcisi İlhan Özyiğit meslektaşı olan Taner Uslu’yu hayırlı olsun demek için makamında ziyaret ettiklerini ifade ederek şunları söyledi; buy Disulfiram “Hem hayırlı olsun, hem de ufak tefek problemlerimiz vardı onları anlatalım, yeni yılını, yeni işini kutlayalım, yeni görevini kutlayalım. Bundan sonra inşallah Taner beyle daha sık görüşeceğiz, derdimiz problemimizde bizlere yardımcı olacağını hissediyoruz. Zaten içimizden çıkan bir arkadaşımız.” dedi.

İKK Bodrum İlçe Sekreteri Şahabettin Doğan TMMOB İlçe Koordinasyon Kurulu olarak yeni atanan ve kendi mesleklerini de ilgilendiren branşlarda yetki sahibi olacak olan ve aynı zamanda meslektaşları Taner Uslu’yu ziyarete geldiklerini kaydeden Doğan Şunları söyledi; “Ona yeni görevlerinde başarılar dileriz. Daha önceki görevlerde göstermiş olduğu başarının kat be kat yüksek bir performansla Bodrum’a hizmet edeceğinden eminiz. Tekrar başarılar diliyorum.”

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu meslektaşlarının ziyaretinden memnuniyetini dile getirerek duygularını şöyle ifade etti; “Yıllardır farklı platformlarda birlikte çalıştığımız arkadaşlarımız bizleri onurlandırdılar. Mesleki anlamda aynı platformda olduğumuzdan dolayı çok memnun oldum gelmelerine. Tabi bundan sonra Bodrum Belediyesinin, başkanımız Mehmet Kocadon’un çizdiği vizyon doğrultusunda, yapılan planlama ve proje aşamalarında ilişkilerimiz devam edecek. Geçmişte TMMOB olarak çok desteklerini gördük arkadaşlarımızın. Bundan sonrada desteklerinin devam edeceğine inanıyorum. Geldikleri için kendilerine teşekkür ediyorum.”

Taner Uslu görevi süresince meslektaşlarından destek beklediğini de sözlerine ekledi. Samimi bir ortamda bilgi alışverişinde bulunan TMMOB İKK üyeleri meslektaşları ve Başkan Yardımcısı olan Taner Uslu’ya başarılar dileyerek ziyaretlerini sonlandırdılar.

Yorumlar

  1. Kale bodrum dedi ki:

    Taner bey geçen dönem Yaptıklarınız bu dönem yapacaklarınıza kefil.
    Biz bodrum halkı olarak isterdikki başkan yardımcısı olarak Taner uslu nun da vizyonundan bir hizmet Görelim.
    bizim böyle bir Beklentimiz var çünkü siz bodrum a başkan Ada’yı idiniz.
    Ama okuyoruz ki başkan Kocadon un çizdiği vizyon doğrultusunda çalışmalar yapacakmışsınız. Yani sizden de hiç bir şey olmayacak.
    Başkan akıllı adam sadece dikkatleri belli bir süre sizin üzerinize çekecek. Ne diyelim Hayırlısı olsun.