Bodrum Gündem

Biri Feci Şekilde Ölürken, Diğeri Ağır Yaralı

Biri Feci Şekilde Ölürken, Diğeri Ağır Yaralı
12.01.2015
0
A+
A-

Biri-Feci-Şekilde-Ölürken-Diğeri-Ağır-Yaralı

Akgedik Barajı gövdesinden 200 metrelik uçuruma yuvarlanan araçta bulunan bir kişi öldü, biri ağır iki kişi ise yaralandı.

order Aciclovir Viagra online Bodrum Gündem Haber generic Valtrex

Milas’a 7 kilometre uzaklıktaki Akgedik Baraj gölünde meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Kazada, iddiaya göre arkadaşları Suat Keskin (23) ve Buse Deveci’yle (23) birlikte eğlenen Saadet Erten (21) idaresindeki 48 U 6892 plakalı otomobil, bilinmeyen bir nedenle baraj seti üzerindeki yoldan 200 metrelik uçuruma takla atarak yuvarlandı. Bu sırada araçtan savrulan ve Milas’taki Özel bir sağlık kuruluşunda hemşire olarak görev yaptığı belirtilen Buse Deveci (23) kayalıklara çarparak olay yerinde hayatını kaybetti. Erten ve Keskin ise hurdaya dönen araçla birlikte aşağı düştü.
Kazayı fark edenlerin ihbarıyla olay yerine 112 Acil Servis ve Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Grup Amirliği ekipleri sevk edildi. Yaralılar itfaiye, sağlık ekipleri ve vatandaşlar tarafından bulundukları yerden güçlükle çıkarılabildi.
75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne sevk edilen yaralılardan Keskin’in durumunun ağır olduğu, Erten’in ise hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
Kazada hayatını kaybeden 23 yaşındaki Buse Deveci’nin cansız bedeni ilk inceleme için 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.