Bodrum Gündem

Bodrum Ak Parti’de Çifte Kongre Yapıldı

12.01.2015
0
A+
A-

Bodrum-Ak-Parti’de-Çifte-Kongre-Yapıldı order Combivent online

AK Parti Bodrum Kadın Kolları ve Bodrum Gençlik Kolları Kongreleri Bodrum Belediyesi OASİS Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Ak Parti Bodrum İlçe Başkanlığı Haziran ayında yapılacak olan genel seçim çalışmaları ve hazırlıkları kapsamında teşkilatlarını oluşturmak için, kongre süreçlerini tamamlıyor.

Bu gün Bodrum Belediyesi OASİS Kültür Merkezinde Bodrum Ak Parti Kadın ve Gençlik Kolları Kongreleri yapıldı. Kongrelere AK Parti Muğla Milletvekili Prof.Yüksel Özden, Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, Muğla İl Kadın kolları Başkanı Armağan Erol, il yöneticileri ve partililer katıldılar.

Önce Bodrum Kadın Kolları Kongresi gerçekleşti. Bodrum Kadın Kolları Başkanlığını sürdüren ve yine tek aday olarak kongreye katılan Fatoş Eraslan partililere hitap etti. Ardından Ebru Abaylıgil tarafından faaliyet raporu okundu. Onun ardından da Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp Türkiye’nin, artık siyasi ve ekonomik kriz endişesi içinde olan, her an darbe alma haberi alma korkusuyla yaşayanların değil, herkesin geleceğe güvenle baktığı bir ülke olduğunu ifade ederek “Önümüzdeki 7 Haziran seçimleri yeni Türkiye anlayışını, yeni siyaset anlayışını ve yeni bir anayasayı hayata geçirmek adına önem taşımaktadır. Kadınlarımıza bu bağlamda önemli görevler düşmektedir. Kadınlarımız yaşamın her yerinde olduğu gibi siyasette de başarılıdır, yüreklidir ve kararlıdır.” dedi.

Demiralp order diflucan “Şimdi ilçe kadın kolları başkanımız Fatoş Eraslanay ve yönetim kurulu ile birlikte bir olma ve birlikte yürüme zamanıdır” diyerek konuşmasını tamamladı.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Armağan Erol’un konuşmasının ardından da, AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk kürsüye davet edildi. Başkan Öztürk yaptığı konuşmada, AK Parti’nin bu güne kadar ki mücadelesini ve geldiği süreci teşkilatı ile paylaştı. Haziran seçimlerinin önemini de vurgulayan Öztürk, Anayasa’yı değiştirecek milletvekili sayısına ulaşmayı hedeflediklerini kaydetti.

400 delegenin 250’sinin oy kullandığı seçimin sonucunda tek aday Fatoş Eraslanay AK Parti Kadın Kolları Başkanı seçildi.

Ak Parti Bodrum Gençlik Kolları seçiminde ise Alparslan Ovalıceylan 260 oy ile Ak Parti Bodrum Gençlik Kolları Başkanı seçildi. Gençlik Kolları kongresinde Bodrum AK Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ve AK Parti Muğla Milletvekili Prof.Yüksel Özden birer konuşma yaparak, teşkilatın geleceğinin gençlerin ellerinde ve omuzlarında olduğunun altını çizdiler.

Yapılan kongreler ile ilgili olarak bir değerlendirme yapan Çiğdem Demiralp şöyle konuştu; cheap esomeprazole “Kadın ve Gençlik Kollarımızın 4.Olağan Kongrelerini gerçekleştiriyoruz. Bu gün bizim için özel bir gün. Kadın ve Gençlik Kolları yönetimlerimizi yeniden revize ettik. Seçimlere hazırlık aşamasındayız. O yüzden kadın ve gençlik kollarımız çok önemli. Bunu çok önemsediğimiz için bira aradayız. Ben katılımdan da çok memnunum. Kongremiz oldukça keyifli geçiyor” dedi.

AK Parti İlçe teşkilatı Kadın ve Gençlik Kolları kongresinin ardından, Bodrum Ak Parti İlçe teşkilatının Haziran ayında yapılacak olan genel seçimler için hazır olduğu ifade edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.