Bodrum Gündem

VIP Kaçaklar Yakalandı

12.01.2015
0
A+
A-

Propranolol 80mg buy Retin-A VİP_KAÇAKLAR_BODRUMDA_YAKALANDI-(111)

Bodrum ilçesinde dur ihtarına uymayan 2 araçtan biri olan VIP minibüsü sıkı takip sonucu yakalayan polis, aracın kapısını açtığında içerisinde balık istifi kaçak göçmenlerle karşılaştı. Biri çocuk 21 kaçak göçmenin yakalandığı olayda organizatör oldukları gerekçesiyle, minibüsün sürücü ve daha sonradan ele geçirilen hafif ticari araçtaki 2 kişi gözaltına alındı.

Bodrum Gündem Haber Disulfiram online

Bodrum’un Güvercinlik mahallesinde yol kontrolü yapan bölge trafik ekiplerinin dur ihtarına uymadığı belirtilen bir araçla ilgili Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne haber verildi. 35 DME 34 plakalı VIP minibüsün ilçe merkezine girişinde önünde seyreden 35 DB 4527 plakalı hafifi ticari aracın ona eskortluk yaptığı anlaşıldı. Minibüs, Gümbet kavşağında durdurulduğunda sürücüsü arabayı durdurup kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı. Dışarıdan bakıldığın da kapasitesinden fazla yüklü olduğu anlaşılan aracın kapısını açan polisler balık istifi kaçak göçmenlerle karşılaştı. Minibüs, içerisindekilerle birlikte Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesine getirilirken diğer aracın yakalanması için ekipler aramaya devam etti. Aranan aracın içerisindekilerin ara yollardan geçip ilçeden çıkmaya çalıştıkları anlaşılırken, Torba mahallesinde bir başka polis uygulama noktası gören şüpheliler yeniden ilçe merkezine döndü. Polis ekipleri aracın geri dönüşte Yokuşbaşı mevkisinden gidebileceği Kıbrıs Şehitleri üzerine ve Cevat Şakir Caddesi girişine yönlendirildi. Trafik, Asayiş, polis merkezi ve motosikletli polis ekiplerinin şüphelileri yakalamak için çabasından hareketli dakikalar yaşandı. Araç, içerisindeki 2 şüpheli ile birlikte Bodrum Otogarı yakınlarında yakalandı. Olayda organizatör oldukları gerekçesiyle gözaltına alınan toplam 3 Türk şüpheli Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerine teslim edildi.

POLİS MERKEZİNDE OYNAYIP, ZIPLADI…

Bodrum Polis Merkezine getirilen kaçakların 1 ‘si çocuk 21 kişi olduğu belirlendi. Kaçakların Suriye, Mali ve Kamerunlu oldukları öğrenildi. Kaçaklar arasında bulunan Kamerun uyruklu annenin kucağında duran bir çocuğu bir süre sonra yere indi. Küçük çocuk olan bitenden habersiz polis merkezi içerisinde gülerek, koşup zıpladı. Kaçakların işlemlerinin ardından Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Büro Amirliği’ne teslim edileceği belirtildi. İçlerinden birine göçmen kaçakçılığından daha öncede hakkında işlem yapıldığı öğrenilen gözaltındaki üç kişinin sorgusu ise devam ediyor.

KASIM AYINDA BENZER BİR OLAY YAŞANMIŞTI…

Bodrum’da geçen sene Kasım ayında yaşanan bir olayda, polis ekiplerinin durdurduğu VIP minibüs ve arkasından gelen bir hafif ticari araçta kendilerini turist olarak tanıtmaya çalışan aralarında bir çocuğunda bulunduğu 6’sı kadın toplam 16 Kongolu kaçak yakalamıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.