Bodrum Gündem

Anne- Baba Sertifikasını Aldılar

Anne- Baba Sertifikasını Aldılar
13.01.2015
0
A+
A-

Zithromax online sertifikalı-anne-babalar

Acıbadem Bodrum Hastanesi tarafından düzenlenen Doğum Öncesi Hazırlık Kursunu tamamlayan anne-baba adayları sertifikalarını aldı. cheap Professional Viagra buy Aciclovir

Bodrum Gündem Haber

Aralık ayı boyunca her hafta Perşembe günü 18.00-20.00 saatleri arasında “Bebek Dostu” hastane olan Acıbadem Bodrum Hastanesi bünyesinde düzenlenen ve anne-baba adaylarının yoğun ilgi gösterdiği kursta, bebeğini kucağına almadan önce tüm ebeveynlerin bilmesi gereken temel bilgiler, konularında uzman hekim ve hemşireler tarafından paylaşıldı.

Doğum koçu Ebe Semra Tağmat’ın bebek bakımı, doğum sonrası egzersizler, anne sütünün önemi konularında verdiği bilgilerin yanı sıra Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Selma Keleş epidural ve genel anestezi ile doğum konularında bilgi vererek katılımcılardan gelen soruları yanıtladı.

Kurs başlangıcından itibaren Hamileliğe İlk adım, Anneliğe Hazırlanıyorum, Doğum, Anne Oldum başlıklarıyla adım adım doğuma hazırlanan anne-baba adaylarına, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanları Dr. Aybala Akıl ve Dr. Tahir Ateş, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanları Dr. Tuna Gül Han, Dr. Özlem Atan Şahin ve Yeni Doğan Yoğun Bakım-Bebek Odası Sorumlu Hemşiresi Ela Ekici Kaçar tarafından doğum yöntemleri, yeni doğanın alerjik hastalıkları ve aşıları, uygulamalı bebek banyosu ve hijyen konularında bilgiler verildi. Kurs boyunca anne sütünün önemine vurgu yapıldı.

Sertifikalarını alan katılımcılar kursa katılmaktan duydukları memnuniyeti ve aldıkları bilgiler sayesinde hamilelik ve doğum sürecine bilinçli hazırlandıklarını ifade ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.