Bodrum Gündem

DİKKAT !!! ŞİMDİ DE SU KESİNTİSİ OLACAK

DİKKAT !!! ŞİMDİ DE SU KESİNTİSİ OLACAK
14.01.2015
0
A+
A-

DİKKAT, BU HABER HERKESİ ÇOK İLGİLENDİRİYOR!

bodrum_su_kesintisi_bodrum_gundem_111

Indocin online
buy Valtrex

Bodrum Yarımadası’nda 24 Ocak 2015 tarihinden itibaren 25 gün boyunca su kesintisi yapılacak.

cheap Zithromax

Bodrum Gündem Haber
Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; D.S.İ 21. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılacak olan, Geyik Barajı ve Bodrum yarımadasını besleyen ana isale hattındaki bakım onarım ve imalat çalışmaları nedeniyle 24/01/2015 tarihinden itibaren 15 gün süreyle su kesintisi yapılması öngörülüyor.
Su kesintisi sona erdikten sonra içme suyu depolarının dolması ve buradan içme suyu hatlarına verilmesi durumu da göz önüne alındığında suyun tüm vatandaşlara ulaşmasının 10 günlük bir sürede gerçekleşeceğinin tahmin edildiğinin belirtildiği açıklamada Bodrum merkez ve Yarımada genelindeki su kesintisi süresinin toplamda 25 günlük bir süreyi bulacağının tahmin edildiği vurgulandı.
Konuyla ilgili olarak Muğla Valisi Amir Çiçek başkanlığında 13/11/2014 tarihinde bir toplantı düzenlendiği belirtilen açıklamada, toplantı sonucunda konuyla ilgili olan tüm kurum ve kuruluşların alması gereken tedbirlerin masaya yatırıldığı ve akabinde görev paylaşımları yapıldığı belirtildi. Açıklamada su kesintisinin MUSKİ Genel Müdürlüğü ile doğrudan ilgisi olmasa da, Genel Müdürlük olarak vatandaşların mağduriyetini en aza indirmek için gerekli olan tüm tedbirlerin alınacağı ifade edildi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.