Bodrum Gündem

BESİAD Beş Başlıkta Akademik Eğitimlere Başlıyor

15.01.2015
0
A+
A-

BESİAD-Beş-Başlıkta-Akademik-Eğitimlere-Başlıyor_111
2015 Yılı ilk BESİAD Geleneksel Perşembe Toplantısı Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği üyeleri ile birlikte Delfi Otel’de gerçekleştirildi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

BESİAD Başkanı Uğur İlhami Özden’in açış konuşmasını yaptığı BESİAD Geleneksel Perşembe Toplantısında 11 ülkeden 26 ressamda katıldı.
BESİAD Başkanı 2015 yılının ilk Perşembe toplantısını yaptıklarını anımsatarak 2015 yılının herkese sağlık, mutluluk, huzur ve bol kazanç getirmesini dileyerek şöyle konuştu;

“2015 yılına girerken biz BESİAD Sokak Partisi yapmıştık. Katılım da iyi olmuştu. Sokak partisinde hediyelerimiz vardı. Bu hediyelerimizin bazıları da üyelerimize çıkmıştı. Bu üyelerimiz çıkan hediyeleri Bodrum Sağlık Vakfına bağışladılar. Bu üyelerimize özellikle teşekkür ediyoruz. Bu hediyeler Pelin ve Hafize hanım ile birlikte Bodrum Sağlık Vakfına teslim ettik. Bir ay önce BESİAD envanterini oluşturmak için bir anket formu hazırlamıştık. Bir kısmını elden, bir kısmını da mail ile ulaştırmıştık. Çok az bir dönüş aldık. BESİAD’ın gücünü ortaya koyabilmek için o bilgilere ihtiyacımız var. Bu formları Ocak ayı sonuna kadar doldurup göndermenizi rica ediyoruz.” Depression how to buy Plavix Sildenafil

2015 yılında BESİAD Akademi Eğitim projesine 19 Ocak’ta eğitimlerin başlayacağının bilgisini vererek konuşmasına şöyle devam etti;

“Bu eğitimlerimize BESİAD üyesi olmayanlarda katılabiliyor. BESİAD’ın kendi ofisinde OASİS’te olacak eğitimlerimiz. 5 modül belirledik, detaylarını sizlere mail yolu ile gönderdik. Yönetsel Tavır ve Yönetici iletişim Becerileri, Takım Yönetimi ve Liderlik, Takım Motivasyonu ve Performansı, Kişisel markanız ile tanışmak, Müşteri Hizmet Deneyimi ve Sürekli İyileşme, eğitim başlıklarımız bunlar. Arkasından üç adet eğitimimiz daha olacak. Bir başlangıç yapalım diye Ocak ayında bu eğitimlere başlıyoruz, Şubat ve Mart aylarında eğitimler devam edecek.”

Bodrum Rotary olarak bir etkinlik yapıldığının bilgisini veren Bodrum Rotary dönem Başkanı Şehval Öztürk, Soma Devlet Hastanesinde yeni yapılacak olan ameliyathanelere destek vermek için bir tiyatro organizasyonu yapıldığını, 17 Ocak Cumartesi günü saat 14:00’de OASİS Nurol Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan bu tiyatro oyunu için bilet alarak destek olunmasını talep etti.

Ardından Bodrum’da Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği üyeleri tarafından gerçekleştirilen çalıştay ve konferansların, Bodrum turizmine farklı bir bakış açısı sağlayacağı ifade eden Mehmet Dağoğlu etkinlik ile ilgili BESİAD üyelerine bilgi verdi.

Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği Başkanı Şair Yazar Ümit Yaşar Işıkhan’da BESİAD üyelerine yaptığı açıklamada; Dünya turizm algısında değişiklik olduğunu, artık kum, deniz, güneş devrinin bittiğini, turizmde iddialı olan ülkelerin kültür turizmine ek olarak ulusal kültür-sanat değerlerini de kattıklarını, turistik tesislerde galeriler ve müzelerin oluşturulmaya başlandığını, yapılan çalıştay, bienal veya festivallerle dünya turizminde cazibe merkezlerinin yaratıldığını söyledi.

BESİAD Geleneksel Perşembe toplantısında üyeler sanat, kültür ve ekonomi konularında sohbet ederken, Dünya, Türkiye ve Bodrum gündemine dair görüş alışverişinde bulundular.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.