Bodrum Gündem

Bodrum Kaymakamlığı’nın Su Kesintisi Açıklaması

Bodrum Kaymakamlığı’nın Su Kesintisi Açıklaması
16.01.2015
0
A+
A-
KAYMAKAM GÖDEKMERDAN’DAN SU KESİNTİSİ AÇIKLAMASI

buy Premarin online

kaymakamlık_su_sorununu_yerel_kaynaklardan_çözecek

buy Plan B

Bodrum’da önümüzdeki haftalarda 25 günlük su kesintisi yapılacağı açıklamasının ardından ilçede yaşayan vatandaşlar ve işletme sahipleri durumdan son derece tedirgin oldular. Yetkililer ise 25 günlük dönem içerisinde belirli periyotlarda yerel kaynaklardan ilçeye su verileceğini ifade ediyor.
Bodrum Gündem Haber Natrexone Buy
Konu hakkında bir açıklamada bulunan Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan ana isale hatlarının DSİ tarafından değiştirilecek olması nedeniyle yapılacak su kesintisi sırasında vatandaşların durumdan minimal etkilenmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ve şehre Mumcular barajından su verileceğini ifade ederek yinede vatandaşların su kullanımı konusunda dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini vurguladı. Kaymakam Gödekmerdan konuyla ilgili şöyle konuştu;
“Bodrum’a içme suyu taşıyan ishale hattının devamlı patlaması sonucu Bodrum’da sık sık su kesintileri meydana geliyordu. Bunu engellemek için DSİ Genel Müdürlüğümüz Bodrum’a Geyik Barajından su getiren hattı çelik boru ile değiştirme kararı aldı. İşte bu değişimin tamamlanmasına çok yaklaştık. Bu değişimi tamamlayabilmek amacıyla, boruların depolara bağlanmasını gerçekleştirmek için 24 Ocak itibariyle ilçemizde 15 gün süreyle su kesintisi yapılacaktır. Bu 15 gün içerisinde ilçemizde yerel kaynaklarla ihtiyaç giderilmeye çalışılacaktır. Ayrıca Mumcular Barajından gelen içme suyu hattı da faaliyette olacaktır. Vatandaşlarımızın bu konuda tedbirli olmaları için gerekli uyarıları yapmak istiyoruz”

15 günlük su kesintisi sona erdikten sonra, içme suyu depolarının dolması ve buradan içme suyu hatlarına verilmesinin 10 günlük bir sürede gerçekleşecek. Toplamda 25 günlük bir süreyi bulması beklenen kesinti boyunca Mumcular Barajından ve diğer yerel kaynaklardan ilçeye periyodik olarak su verileceği ancak yinede vatandaşların tedbirli olması gerektiği vurgulandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.