Bodrum Gündem

BAL’da İkinci Yarı Başlıyor

BAL’da İkinci Yarı Başlıyor
17.01.2015
0
A+
A-
bal_bodrumspor_ikinci_yarı_başlıyor

cheap Brand Viagra

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor 18 Ocak pazar günü Yeşilovaspor ile karşılaşacak. 

order Indocin online

Bodrum Gündem Haber
Bölgesel Amatör Ligin ikinci yarısı Pazar günü oynanacak karşılaşmalarla başlıyor. 7. Grup’ta ilk yarıyı lider olarak tamamlayan Bodrumspor Pazar Günü 13.30 ‘da Bodrum Şehir Stadında Yeşilovespor ile karşılaşacak.
Bodrum Belediyesi Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya tüm taraftarları yarın oynanacak karşılaşmaya davet ederek, “İkinci devre yarınki  Yeşilova maçı ile başlıyor. Öncelikle grubumuzdaki bütün takımlara başarılar diliyorum. Biz devre arasında iyi hazırlandık , sadece bir transfer yaptık çünkü takımımıza ve özellikle buradaki arkadaşlığa , birlik beraberlige güveniyoruz,  ilk üç maçta berabere kalmış olmamıza rağmen bu başarıyı yakalamak bu arkadaşlık ve birlik beraberliğin eseridir.13 tane final maçı  oynayacagiz ,  bu maçlarda birkaç beklenmedik hata yapma hakkımızda olmasına rağmen halkımız ile bütünleşip hedefimize bir an önce varalım diyoruz ve bunun içinde bütün Bodrum yarimadasinda  yaşayan halkımızı ligin ikinci yarısında  coşkulu bir şekilde Bodrumsporumuzu desteğe davet ediyoruz ve gelin beraber başarılım diyoruz. Omuz omuza zafere” dedi.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a taşekkür eden Karakaya, Özellikle Bodrum belediye Başkanımız ve Bodrum Ticaret Odası Başkanımıza bizlere verdikleri maddi manevi destekten dolayı teşekkür ediyorum. Onların destekleri bize her zaman güç veriyor” şeklinde konuştu.

Order No Rx

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’unda bütün maçlarını takip ettiği Bodrumspor ikinci yarıyada galibiyetle başlayarak şampiyonluk yolunda ilerlemek istiyor.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.