Bodrum Gündem

Bodrum Mandalina Şenliğine Yoğun İlgi

17.01.2015
0
A+
A-

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve Muğla Milletvekili Tolga Çanda’da KİSSE BÜKÜ Yapılaşmasına Karşı…

buy Ventolin bodrum_mandalina_festivali-(111) Valtrex buy online
Buy Cialis Soft

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve Muğla Milletvekili Tolga Çandar Mandalina Şenliğine katıldı. Tezcan ve Çandar Kisse Bükü’nün yapılaşmasına karşı imza verdi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Ortakent CHP Belde Örgütü ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u Ortakent’te bulunan çalışma ofisinde ziyaret etmesinin ardından Başkan Kocadon ile birlikte Bodrum Mandalina Şenliğine katıldılar.

Ortakent Mandalina birliği önünde kurulan stantları tek tek dolaşan Tezcan, Çandar ve Kocadon, hem sohbet ettiler, hem de mandalinadan yapılmış ürünlerden satın aldılar.

Bodrum Mandalina Şenliğine katılan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın milletvekili Bülent Tezcan ve Muğla Milletvekili Tolga Çandar’a Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, İl yönetim kurulu üyeleri, Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Bodrum Belediye Meclis Üyesi Ali Öztürk, Mehmet Melengeç, Taner Uslu, Milas İlçe Başkanı Suat Özcan, Milas Belediye Başkanı Muhammed Tokat BODTO Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı eşlik etti.

BODRUM MANDALİNA ŞENLİĞİ BİRİNCİ GÜN…

Bodrum’un yerel değeri mandalinanın yaşatılması için Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Mandalina Şenliği, Bodrum’un Ortakent, Bitez ve Turgutreis mahallelerinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve Muğla Milletvekili Tolga Çandar’ında katıldığı şenliklerin ilk gününde Ortakent Müsgebi Narenciye Birliği önünde mandalinadan yapılmış onlarca farklı ürünün sergilendiği stantlar açıldı. Sabah saat 11:00’de başlayan şenlikte Folklor gösterileri, En İyi Ürün Yarışması, Keşkek – Lokma ikramları, Yerel sanatçılar ve dans gösterileri yapıldı. Öğleden sonra ise müzik dünyasında önemli bir yere sahip olması beklenen Sinan İşvaroğlu konseri gerçekleştirildi.

BODRUM MANDALİNA ŞENLİĞİ İKİNCİ GÜN…

Borum Mandalina Şenliği 18 Ocak Pazar günü de, Bitez Eski Pazar Yerinde yine 11:00’de başlayacak. Etkinlikte Yerel sanatçılar, Aliağa Belediyesi Bando Takımı Gösterisi, Keşkek – Lokma ikramları, Çeşitli yarışmalar, Folklor gösterileri, Bando ve develer eşliğinde mandalina korteji yapılacak. Akşam 18:30’da ise Turgutreis Meydanda Gökhan Tepe Konseri gerçekleştirilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.