Bodrum Gündem

Son Noktayı Koydu: ÖNCE VATANDAŞ

20.01.2015
0
A+
A-

CHP BODRUM İLÇE BAŞKANI GÜNDEMİ DEĞELENDİRDİ…

CHP İLÇE BAŞKANI TARTIŞMALARA SON NOKTAYI KOYDU; ÖNCE VATANDAŞ…

recai_seymen_chp_bodrum_ilçe_başkanı_kentin_gündemi_1

Fatih Bozoğlu tarafından hazırlanan ve sunulan KENT’İN GÜNDEM’İ programına konuk olan CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen son dönemde Bodrum kamuoyunda konuşulan ve tartışılan konularda açıklamalar yaptı.

Bodrum Gündem Haber

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Kent TV ekranlarında yayınlanan, Fatih Bozoğlu tarafından hazırlanıp sunulan “Kent’in Gündem’i” programında Bodrum kamuoyunda çok konuşulan ve polemik konusu olan konularda açıklamalar yaptı. Özellikle Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı tarafından Kent TV ve Bodrum Gündem’de yayınlanan açıklamaları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. CHP İlçe Başkanı olarak yazılı yapılan basın açıklamasında belirttiği gibi ortada bir gerginlik olduğunu ve bu gerginliği Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığının değil, Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı tarafından çıkarıldığını ifade etti. Şoför esnafının mağdur olmasını istemediklerini, ancak bu konuda Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların, kamunun yararının gözetildiğine dikkat çekti. Başkan Recai Seymen toplu taşımanın Muğla Büyükşehir Belediyesinin asli görevleri arasında yer aldığını ve bu konuda çalışmaların kamu ve vatandaşın yararı doğrultusunda süreceğini kaydetti.

Başkan Recai Seymen “S” plakalı araçlar ile ilgili de önemli bir müjdeyi Kent TV ekranlarından izleyiciler ile paylaştı. Başkan Seymen “Yaz dönemlerinde turizm taşımacılığında başka illerden gelen araçlar çalışmaktaydı. Muğla Ulaştırma Daire Başkanlığı bu konu ile olarak turizm taşımacılığında sadece 48 plakalı araçların kullanılması ile ilgili Ulaştırma Bakanlığına bir önerge gönderdi. Kabul edilirse Muğla’da sadece 48 plakalı araçlar turizm taşımacılığı yapabilecek. Kabul edilmemesi durumunda da dava açılacak.” buy Vermox buy Lasix online dedi.

recai_seymen_chp_bodrum_ilçe_başkanı_kentin_gündemi (3)İÇME SUYU İSALE HATTINDA DEVLETE ZARAR GÖRDÜ…

Bodrum İçme Suyu İsale hattını yapan firmanın yanlış malzeme kullanması nedeni ile bu güne kadar 15’den fazla patladığı için yeniden yapılmaya başlandığı bilgisini veren CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, 25 gün su kesintisi yapılmasının suçlusu olarak Muğla Büyükşehir ve Bodrum Belediyesinin suçlanmasının doğru olmadığını kaydetti. Sorumlunun DSİ dolayısı ile devlet ve Orman ve Su İşleri Bakanlığının olduğunu vurgulayan Seymen, “Yanlış imalat sonucu devlet 40 milyon liraya yakın zarar ettirildi” dedi. Bu konuda CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar’ında soru önergesi verdiği, ancak Bakanlık tarafından tatmin edici bir yanıt verilmediğini de sözlerine ekledi.

RES’LERE DEĞİL YERİNE KARŞIYIZ…

Aynı zamanda elektrik mühendisi de olan CHP İlçe Başkanı Recai Seymen RES’lere asla karşı olmadıklarını ancak Yalıkavak’ta büyük bir alana yapılacak olan RES ile ilgili kaygıları olduğunu ifade etti. CHP ve TMMOB olarak RES’lerin doğru yerlere yapılmak şartı ile yaygınlaştırılması ve yapılmasını istediklerini, lakin Yalıkavak’taki yere RES yapılmasına karşı olduklarını söyledi.

buy Valtrex recai_seymen_chp_bodrum_ilçe_başkanı_kentin_gündemi (4)KİSSE BÜKÜ EN HASSAS NOKTAMIZ…

Recai Seymen, Kisse Bükü ve diğer koyların yapılaşmaya açılmasını CHP Örgütü olarak istemediklerini ve bu konuda CHP Genel Merkezi ve Milletvekilleri ile birlikte, çevreye duyarlı yurttaşların başlattığı mücadeleye tam destek verdiklerini ifade etti. CHP’nin iktidar olması durumunda bu tür tahsislerin yapılmayacağını ve doğanın da korunacağını söyledi. CHP İlçe Başkanı Seymen 25 Ocak Pazar günü Mumcular’da parti kahvaltısı olduğunu ve kahvaltıdan sonra “Kisse Bükü’nün yapılaşmaya açılmasına karşı” yürüyüş eylemine katılacaklarının bilgisini de verdi.

CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen Kent TV ekranlarında yayınlanan, Fatih Bozoğlu tarafından hazırlanıp sunulan “Kent’in Gündem’i” programın son bölümünde Türkiye siyaset gündemi ve Haziran seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Programın tekrarları ise, 23 Ocak Cuma günü 14:30 ve Pazar günü de 20:30’da yayınlanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.